Magazin > VIP
9980 ogledov

Ljubezen po domače: To se je po oddaji zgodilo kandidatu Marku Jusu

marko jus Voyo
Marko Jus je iz šova Ljubezen po domače izpadel po drugi oddaji.

V ljubezenskem šovu, Ljubezen po domače, bomo odslej gledali manj podeželskih ženinov, saj se niso vsi uvrstili v naslednji krog. Dovolj pisem so dobili Gašper in Jaka Hafner, Miha Božič, Milan Tržan, Tomaž Bizjak, edina ženska kandidatka Darja Tomažin in Jože Rožen, izpadli pa so Kristjan Gričnik, Jaez Kucler in Marko Jus.

ljubezen po domače, jaka hafner Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Opa! Ob pogledu na to kandidatko se je moral odkašljati!

Jusu, ki je dobil le eno pismo, se je sicer že nasmehnila sreča, saj je našel ljubezen. Po predstavitveni oddaji, šov so snemali poleti, se je namreč na POP TV obrnila Štajerka, v kateri je Marko vzbudil zanimanje. Sedaj sta par, je za 24ur.com še povedal presrečni Marko in obenem priznal, da je bil kar malo razočaran, da je dobil premalo pisem, saj si je nastopa v šovu zelo želel.

A vse se je srečno izteklo. Marko ima sedaj celo družino. Njegovo novo dekle ima namreč že sina.

jože rožen Magazin Ljubezen po domače: Zanj je POP TV naredil izjemo
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.