Magazin > VIP
13184 ogledov

Jeza v šovu Ljubezen po domače: Gašperjeva in Jakova mama ogorčena

ljubezen po domače Pop TV
Postavila je pravila.

Na kmetiji Hafnerjevih je bilo prvi večer po prihodu deklet pestro – preveč pestro, če vprašate mamo Karmen. Na posestvo je namreč prišlo kar osem punc, saj imajo pri Hafnerjevih na razpolago dva ženina – Gašperja in Jako.

Kot je povedala Andreja, ki se poteguje za Gašperjevo srce, se je ponoči pilo, pelo in plesalo. To mami ni ostalo prikrito, tudi zato ne, ker sta s soprogom slabo spala.

ljubezen po domače | Avtor: Pop TV Pop TV

Sinova je s hrupom pretekle noči soočila. "Punce so na dopustu," je dekletom v bran povedal Jaka, nakar mu je mama odgovorila: "Punce so na dopustu, ljudje po vasi pa niso na dopustu. Midva z očkom tudi nisva na dopustu ...“

Povedala je tudi, da so zjutraj zgodaj vstala le štiri dekleta, druge pa je morala kar petkrat buditi. "Med tednom mora biti v hiši in na dvorišču ob desetih mir. Treba se bo obrniti, na kmetih vstajamo ob petih,“ je bila jezna Karmen in dodala, da bo zajtrk odslej na voljo med 8. in 8.30. "Potem pa do 15. ure ne bo hrane,“ je še pripomnila.

Mladeniča sta spoznala, da ima mama prav in se opravičila, tako kot tudi dekleta. Karmen je namreč tudi njim povedala, da je bilo obnašanje nekaterih nesprejemljivo.

 

Komentarjev 2