Magazin > VIP
11493 ogledov

Ljubezen po domače: Zato je kandidatka zavrnila Poptevejevega ženina

vildiana Voyo
Vildiana je Gašperju Hafnerju dala košarico.

Poptevejevi podeželski ženini, ki v šovu Ljubezen po domače iščejo ljubezen, so po zmenkih izbrali kandidatke, ki so jih povabili na svojo kmetijo. 

Gašper Hafner je smel pobližje spoznati šest deklet, štiri pa je izbral v naslednji krog. Zaželel si je tudi svetlolase Vildiane, a mu je dala košarico. “Vesela sem, da si me povabil na kmetijo, a ne morem iti s tabo. Vrnila se bom nazaj,” je povedala lepotička, pozneje pa razložila, da je na žuru ugotovila, da Gašper ni pravi zanjo. “Potrebujem nekaj bolj resnega,” je še izjavila.

Gašper Hafner | Avtor: POP TV POP TV

“Na Gašperja gledam kot prijatelja, ne pa kot na partnerja. Enostavno ni bilo tega občutka, da sem na zmenku, ampak s prijateljem na pijači. Z Gašperjem sva ostala v lepih odnosih in upam, da bo tako ostalo, prav tako upam, da bo ostal takšen, kot je. Nasmejan, pozitiven in iskren,” pa je Vildiana povedala za Žurnal24.

Namesto nje je na kmetijo odšla Andreja, ki jo je Gašper sicer izločil. “Če bi mene izločil, zagotovo ne bi šla z njim, ker nase ne gledam kot na rezervo,” je za naš medij Gašperjev korak še pokomentirala zdaj že nekdanja kandidatka šova, ki je v oddaji sicer izjavila tudi, da je opazila “drugega fanta, za katerega si bo vzela čas”. Za koga gre? Vildiana ostaja skrivnostna. “Kaj če v resnici ni bilo nobenega? Pustite se presenetiti, saj se je oddaja komaj dobro začela.”

Komentarjev 1
  • Avatar trot
    trot 09:54 19.marec 2019.

    Se vprašam ... če vedo kako sramoto si delajo pred celo slovenijo .... 3 ženske na enega moškega populacija pa ne more ene ženske najt ...:-) adijo ....