Magazin > VIP
15606 ogledov

Tekmovalka Ljubezni po domače pokazala bradavičke

ljubezen po domače, jaka hafner Pop TV
Vroča tekmovalka spet buri domišljijo.

Saška Omeragič, ki se v šovu Ljubezen po domače bori za srce Jake Hafnerja, je na svojem Instagramu že večkrat pokazala, kako čutna ženska zna biti, a tako drzne je še nismo videli. Saška si je za eno izmed fotografiranj namreč nadela prosojno čipkasto obleko, skozi katero se skoraj natančno vidijo njene prsi in bradavičke. 

jaka hafner Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Tako Jaka danes gleda na izjave, nad katerimi so se zgražali gledalci

Priznati morate, da ima Saška pri 42-tih zavidanja vredno postavo, zato nič čudnega, da je tudi 15 let mlajši Jaka nad svojo kandidatko povsem očaran. "Ne razkazujem se namensko, ampak sem želela prikazati unikatno kreacijo Andreje Tusulin. In prav tako delo fotografinje Katje (Lumi Lumi), ki je to čutno fotografijo posnela. Sem model in fotografinja in samo opravljam svoje delo," pravi Saška.

Zvezdnica šova Ljubezen po domače pa je tudi razkrila, da za svojo sanjsko postavo pošteno gara. "Svojo postavo vzdržujem s fitnesom, tekom in odpovedovanju sladkemu, že od malega sem zvesta športu vsaj trikrat na teden. Še do pred kratkim sem se ukvarjala s triatlonom in sem vsak tretji dan prekolesarila 40 kilometrov, pretekla 10 in preplavala dva. Bila sem tudi predsednica triatlonskega društva na Ptuju. Za tako postavo je potrebno delati in se imeti rad," še pravi Saška. 

Komentarjev 4
  • sam50 07:53 28.marec 2019.

    Je pa bolj od zadaj stala,ko je bog joške delil....

  • ode 07:18 28.marec 2019.

    Meni raste bradavička na nožnem prstu, kar je zelo moteče in boleče. Kmalu bo postala bradavica.

Sorodne novice