Magazin > Film & Glasba & TV
14048 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatko preganjajo demoni iz srednje šole

leonida kolbl
1/5
POP TV
Leonida je razkrila, zakaj se s konkurentkami ni razumela.

Za srce podeželskega lepotca Miho se borijo Barbara, Anica, Ksenja in Leonida. Slednja se v družbi konkurentk počuti zelo neprijetno in odrinjeno. "Družba mi ne odgovarja,“ je zaupala Mihu in dodala, da so se ostale tri med seboj povezale in da jo silijo, naj prva spregovori.

Miha je poskušal spor zgladiti, zato je vprašal Ksenjo in Barbaro, kaj se je zgodilo. Pogovoru se je pridružila tudi Leonida, ki je povedala: "Jaz sem vam enakovredna, a me prezirate. To me boli.“ Ksenja in Barbara sta povedali, da ne vesta, o čem govori, in da sta se vedno trudili, da bi se Leonida vklopila v družbo. Ko je Barbara poskušala Leonido objeti, se je ta objemu izmaknila.
Mihi jo je na koncu le uspelo pregovoriti, da je ostala vsaj še eno noč.

Za 24ur.com je Leonida razložila, kaj se je dogajalo v šovu. "Hotela sem vsem povedati, da smo se me, ko so kamere ugasnile, družile, ampak jaz ne morem biti kot neka 'gagica' za njimi. Ena je bila vedno vodja, in to mi ni bilo všeč. Če bi se recimo jaz spomnila, da bi šle ven na teraso, one sploh ne bi prišle za mano. Zdaj pa, če je ena glavna, se jaz ne mislim podrejati. Saj ni tam nobena šefica. Jaz pa se nisem strinjala z njimi, ker nisem 'gagica', in niti ena ni ostala zraven mene. To je bil problem. In potem so skočile na mene, da se ne pogovarjam z njimi. Karakterno mi niso bile v redu. Saj nisem nobeni nič naredila in sem se spraševala, ali jaz nisem v redu, da se ni z mano za pogovarjati ali kaj. Ena je rekla, da lažem, da me sprašujejo, jaz pa nič ne odgovorim. Ne vem, kaj so videle v meni."

Leonida je v pogovoru tudi razkrila, da jo še vedno preganja slaba izkušnja iz srednje šole, ko se je zaupala sošolki, a ta njenih skrivnosti ni obdržala zase. "Vse je povedala naprej, da se je cel razred potem postavil proti meni. Zato prej moškemu zaupam kot pa ženskam.“

Komentarjev 5
  • Tadej 00:41 27.marec 2019.

    Mislim, da s to punco ni vse v redu.

  • wingspan15 13:07 26.marec 2019.

    V tovrstni show se prijhavlajjao ženske z zelo nizko samopodobo, ki pa jim jo udeležba in igranje scenarija še dodatno niža.

  • Majazmaja 10:18 26.marec 2019.

    Da se pri 23. letih obnašaš tako kot ta, mora biti nekaj izjemno narobe s tabo. Bolje bi bilo, da bi se namesto v bebav show prijavila na kako terapijo. Tipi ne marajo tako 'razštelanih' žensk, ki vlačijo neke srednješolske ...prikaži več trače in jamrajo, kako so zaradi tega uboge. V showu ni zato, da bi si pozdravila namišljene travme ali si našla prijateljice, ampak tipa (ki ga pa itak ne bo, ker v večini so prijavljeni zaradi samopromocije in zato, da kmetijam, ki so v večini turistične, povečajo obisk).