Magazin > Film & Glasba & TV
30364 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidatko med zmenkom skoraj spravil v jok

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Kakšni zmenki! Ima Tomaž smolo ali je krivo njegovo neprimerno obnašanje?

Zdi se, da ima Tomaž Bizjak s svojimi dekleti v šovu Ljubezen po domače veliko smolo ali pa si je za katastrofalne zmenke kriv sam? "Povej mi karkoli, a povej mi z energijo, da vidim, da začutim nekaj," je kandidatko Anjo skoraj napadel na začetku zmenka. "Kaj pa naj rečem, ne vem, kaj bi sploh rekla. Sem bolj vase zaprta in ne povem vsega, kar imam v sebi," mu je odgovorila, on pa ji je zabičal: "Anja, spremeni ta način, sprosti se, povej kaj čutiš, kaj ti leži na duši, odpri se, razgovori se, drugače ne boš ne z mano, ne z nobenim. Z nobenim ti ne bo uspelo v življenju."

Ko se je Anja le sprostila, mu je povedala: "Jaz te imam zelo rada, že prvič, ko sem te videla, sem nekaj začutila," a Tomažu tudi to ni bilo všeč: "Počasi, počasi, razumem, da sem ti všeč, a ne moreš reči, da me imaš rada, ker me ne poznaš." Ob koncu zmenka ji je očital, da se mu ni odprla in da o njej ni zvedel nič novega. "Če bo vsak zmenek tak, kot je bil današnji, bom pobegnil s svoje lastne kmetije," se je pošalil.
 
Anja je o zmenku povedala: "Mislim, da sem ga razočarala, ker se mu nisem odprla, kot bi na zmenku punca morala odpreti fantu." Tomaž pa je na koncu le priznal, da do Anje ni bil najbolj prijazen: "V enem trenutku sem bil zelo grob do Anje in na koncu zmenka mi je bilo tudi malo žal, vendar mislim, da je prav, da sem ji povedal, da se mora malo spremeniti, ker drugače ne le, da pri meni ne bo uspela, ampak tudi pri drugih."

Anja pa se katastrofalnega zmenka spominja še danes. "Zaradi tega, kar mi je rekel, sem se še bolj zaprla vase, so pa na tremo vplivale tudi kamere. To je bil moj prvi zmenek v življenju in bila sem kar razočarana. Malo je sicer imel prav, a lahko bi to povedal na drugačen način," je o zmenku, ki je bil njen prvi in zadnji do sedaj, povedala za naš portal.  

tomaž bizjak | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 4
  • wingspan15 09:03 02.april 2019.

    No ja, inteligenca pri Tomažu ni ravno najmočnejši adut, ravno tako tudi kultura ne. Če ti krave s traktorjem preganja po pašniku, se ve koliko je ura. Zato dekleta čim dlje, če ste pametne.

  • Fenix Ariel 08:30 02.april 2019.

    Moraš pa res biti imbicil, da spremljaš tovrstne resničnostne "oddaje". Sicer pa so primerki, ki se izpostavljajo v tovrtstnih oddajah, prikaz družbe v kateri živimo.

  • Vasilij Vasquez 08:25 02.april 2019.

    Dejstvo je, da bi morali nekateri ljudje še precej na sebi delati, preden bi šli ven v svet, posebej pred TV zaslone.

Sorodne novice