Magazin > Film & Glasba & TV
5593 ogledov

Ljubezen po domače: Po prepiru ga je Saška pomirila z vročimi poljubi

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Na deželi so se že začele spletke.

Teja, ki se v šovu Ljubezen na deželi bori za Jaka Hafnerja, si je skopala globoko luknjo. Ker je med Jakovimi dekleti veliko tekmovalnosti, je Saška želela pomiriti situacijo, zato je Teji med zmenkom z Jako poslala sporočilo, da si s Kajo želita domov. Teja je sporočilo pokazala Jaki in ga zelo prizadela, saj je do Saške že začel gojiti globoka čustva. Medtem ko so čistili štalo, se je zato zelo osorno obnašal do Saške, tej pa je počasi prekipelo, zato ga je povabila na pogovor.

Na seniku mu je razložila, da je sporočilo poslala le za to, da bi pomirila tekmovalnost, Teja pa je to izkoristila. Povedala je, da se je sprva res prijavila le za reklamo, a so se, ko ga je spoznala, v njej začela prebujati čustva. Jaka je njeno razlago takoj sprejel in povedal, da bo Tejo poslal domov, če bo še naprej mešala štrene.

Po iskrenem pogovoru, po katerem je Jaka v kamero odkrito priznal, da si od Saške želi več kot le prijateljstvo, sta se golobčka začela strastno poljubljati. Kar ni in ni jima bilo dovolj. Temnolaska pa je priznala, da se Jaka poljublja veliko bolje, kot je mislila.

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

A očitno bo lepa in nekaj let starejša Ptujčanka kmalu dobila konkurenco, saj je na posestvo Hafner nenapovedano prišla Vildiana, ki se je svojemu mestu na posestvu in boju za Gašperja Hafnerja sprva odpovedala, sedaj pa se je očitno le odločila, da si želi osvojiti srce njegovega brata Jaka. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice