Magazin > Film & Glasba & TV
10919 ogledov

Ljubezen po domače: "Če boš zmogel, bova tudi desetkrat na dan"

Ljubezen po domače Voyo/ zurnal24.si
Jadranka moškega pusti čakati tudi pol leta, nato pa ga bogato nagradi.

Konec tedna je bilo vroče tudi na kmetiji Jožeta Rožena. Jadranka je pred štalo uprizorila pravi šov, a le zato, da bi videla, kako bo na njen zaigrani izpad odreagiral Jože. Začela je z glasnim jamranjem, da je ona za v kuhinjo in na vrt, da bo v hiši postorila vse kar je treba, v štali in na traktorju pa je ne bo videl. Zažugala mu je tudi, da se bo mogel pošteno dokazati na vseh področjih, preden ga bo spustila v svojo posteljo. Ko se je Jože na to pošalil, da če bo po preizkusu "dobil" petkrat na dan, mu je Jadranka odgovorila, da tudi desetkrat, če bo zmogel in to pospremila z glasnim krohotom in izjavo: "Vendar te ni toliko v hlačah, ha ha ha."

"Njen nastop je bil bolj grob. Takšne žene, kot je Jadranka, meni niso všeč, ker se jih malo bojim, ker so prehude," je Jadrankin glasen nastop komentiral Jože, a ji zatrdil, da se nikogar ne boji in pogumno napovedal, da jo bo že ukrotil. 

moški, dve ženski, trojček, v troje Magazin Ljubezen po domače: Je eden od kandidatov svinger?
Komentarjev 8
  • Avatar aron222
    aron222 18:07 01.april 2019.

    Vse je zrežirano. Tako je povedala Darinka ki zopet proti plačilu nastopa v šovu. Darinka dela v Braslovčah v trgovini pri Jagru in je vaščanom vse povedala kako je planet tv vse zrežiral in plačuje bivše igralke in tudi njeno ...prikaži več hčero da nastopa ljudje pa gledajo ta poden..........

  • Majazmaja 17:32 01.april 2019.

    Freak show. Če bodo snemali nadaljevanje slovenske grozljivke Idila, vedo, kje lahko dobijo igralce, glede na to, da so vsi iz 1. dela mrtvi.

  • wingspan15 13:28 01.april 2019.

    Ja bog nam pomagaj. Po kakšnem principu izbirajo vse te kandidate. No ja to folk najbrž res gleda. Bolj kot so primitivni, bolj je gledljivo.

Sorodne novice