Magazin > Film & Glasba & TV
15979 ogledov

Ljubezen po domače: Ste videli, kaj je naredila Vildiana?

vildiana, gašper hafner
1/5
Pop TV
Kandidatka Ljubezni po domače je dobro prevetrila kmetijo Hafnerjevih.
Pretekli teden se je v šov Ljubezen po domače vrnila svetlolasa Vildiana, o kateri se je ta teden zaradi vročega videa, ki ga je posnela s svojim prvim fantom, veliko pisalo. 

vildiana Magazin Ljubezen po domače: Kandidatka priznala, da je na vročem posnetku ona

Vildiana se je v šov prijavila zaradi Gašperja Hafnerja, a se je po prvih zmenkih odločila, da ni zanjo. Bolj ji je bil tudi všeč Gašperjev mlajši brat Jaka, ki ga je želela sedaj bolje spoznati, a jo je na prvem zmenku z vprašanjem o seksu močno razočaral. “To ni bilo r od romantike,” je bila žalostna Vildiana, ki se je zvečer spet zbližala z Gašperjem. Menda sta bila do polnoči na njivi in se pogovarjala.

Gašperjeva dekleta so seveda zaskrbljena, še zlasti Andreja, ki je priložnost dobila le zato, ker se je Vildiana najprej odrekla Gašperju. “Prišla je štrene mešat, obrača se po vetru,” je o Vildiani povedala Andreja in dodala, da upa, da bo Gašper razmišljal s pravo glavo.

Težko bo … Vildiana je namreč na plano potegnila vse svoje čare in Gašperja presenetila med spanjem na travniku. “Prišla sem popravit prvi vtis in se ti opravičiti,” je povedala in mu na ustnice pritisnila poljub, ki ga je bil mladenič seveda vesel.

Sicer pa je bilo pestro tudi na Milanovi kmetiji, ki jo je prostovoljno zapustila Vesna, saj meni, da sta si s kandidatom šova preveč različna.
 

Komentarjev 6
  • dd 12:23 07.april 2019.

    Joj, kakšno nizkotno in nesramno obnašanje. Pa kdo bi si ob sebi želel kaj takega?

  • bebo2 20:54 06.april 2019.

    Ta Vildiana je pa res en gnoj od babe, fuj.

  • johan 13:48 06.april 2019.

    Sama pravi, da je bila zavedena s tem posnetkom. Vildiana Keranović iz Cazin - Cure iz Bosanske Krajine - laže .

Sorodne novice