Magazin > VIP
18974 ogledov

Ljubezen po domače: Lovenjakova povsem omrežila Popovega kmeta

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner POP TV
Uff, želi si celo, da bi se preselila k njemu!

V včerajšnji oddaji Ljubezen po domače je bilo hudo vroče predvsem med kmetom Gašperjem Hafnerjem in njegovo izbranko Patricijo Lovenjak. Parček se je odpravil na romantični oddih, kjer je Gašper Patriciji med nežnim "muckanjem" na postelji razkril, da se je vanjo zaljubil. Čeprav je Patricija veliko bolj zadržana, pa je v kamero priznala, da pred oddajo ni verjela, da lahko v šovu najde ljubezen, a da je to mnenje spremenila.

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Golobčka sta si po namakanju v bazenu privoščila romantično večerjo in Gašper je Patriciji iskreno povedal, da bi si želel njuno razmerje nadaljevati. Patricija mu je odgovorila, da vidi le dve oviri, starostno razliko in razdaljo med krajema. Gašper ji je na to odgovoril, da se bo še bolj potrudil, da jo prepriča in da bo svoj stalni naslov čim prej imela pri njemu. Pogovor je nanesel tudi na otroke, saj je Gašperja zanimalo, ali si Patricija želi družine in kdaj. Mladenka mu je na to odgovorila, da je bila že od nekdaj bolj zrela in da si družine ter otrok želi. Pogovor pa je nanesel celo na imena, ki bi jih nadela svojim otrokom. 

Ljubezen po domače | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

"Kaj pa sedaj, ko se strinjava o tem," je Patricija po koncu pogovora vprašala Gašperja, ki ji je na to hudomušno odgovoril: "Kolikor vem je postelja gor prazna!" Je pa Lovenjakova tudi povedala, da Gašperja zaenkrat drži še malo na razdalji: "Naj se še malo potrudi, potem pa mu bom tudi jaz čustva izpovedala."

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice