Magazin > VIP
7405 ogledov

Ljubezen po domače: Tako dramatično je Tomaž razglasil zmagovalko

tomaž bizjak
1/4
Pop TV
Priznati je treba, da Tomaž zna narediti dramo.

Letos se o nobenem kandidatu šova Ljubezen po domače ni razpravljalo tako veliko kot o Tomažu Bizjaku.

Veliko prahu je namreč dvignil s svojim velikokrat kar malce prestrogim odnosom do deklet, ki so se borila za njegovo srce. Še zlasti osoren je znal biti do Eve, ki jo je spoznal še pred snemanjem oddaje, in sicer na Facebooku. Ni mu bilo všeč, da je bila bolj zadržana, kot jo je bil vajen na spletu. No, na koncu bi Eva skoraj prišla v finale. Tomaž je povzročil pravo dramo. Najprej je namreč domov poslal Dragano, nato pa si je premislil in odslovil Evo.

Kakor koli že, zmagovalka je lahko le ena. Na koncu je postavni mladenič izbiral med Dragano in Patricijo. Do zadnjega trenutka ni vedel, katero bi izbral, in dekleta so bila vidno živčna.

Pred odločitvijo je obema zapel hvalospev: "Patricija, ti si me res prepričala. Najin zmenek je bil super. Danes zjutraj sva ob sončnem vzhodu pila kavo, oči so se ti lesketale, lušten pogled, luštno sva se imela … Dragana, si super punca in vesel sem, da sem te obdržal na kmetiji. Imela sva super zmenek, lepo sva se pogovorila. Obe sta mi prirasli k srcu in odločitev je zelo težka.“

Še preden je povedal, katero lepotičko bo vzel s sabo na izlet, je prišel na obisk njegov prijatelj Urban Vidmar, s katerim sta pred kratkim posnela pesem in jo posvetila šovu. Ob glasbeni spremljavi je Tomaž na koncu le povedal, da je zmagovalka Patricija.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice