Magazin > VIP
19833 ogledov

Udeleženka šova Ljubezen po domače: "Veliko stvari je prirejenih"

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner POP TV
Tako se nekdanje tekmice razumejo danes.

Največ trenj v šovu Ljubezen po domače je bilo med dekleti, ki so se borila za srce Jake Hafnerja. Jaka se je že v eni izmed prvih oddaj zaljubil v nekaj let starejšo Saško Omeragić, zaradi katere je odslovil tudi ostale kandidatke, ki o temnolaski sprva niso imele najlepšega mnenja. Še posebej Teja Košir, ki naj bi mešala štrene med Jako in Saško, a očitno je bil to le šov za kamere, kot danes trdi Teja. 

"S Saško sva se že v oddaji dobro razumeli, vendar je veliko stvari prirejenih in smo vsi malo podlegli pritisku. Saška je super ženska in močna oseba z veliko pozitivnimi lastnosti," danes pravi Teja, ki pa nima tako dobrega mnenja o nekdanji tekmici Anji: "Anja se je zdela predvsem super punca. Na začetku je bila tiha in sramežljiva, nato pa, ko se je začela borba za Jaka, kar ni in ni popustila. Bilo je jasno kot beli dan, da sta Saška in Jaka razvila pristna čustva, Anja pa je nato zmešala nekaj štren."

Kaj se je po šovu zgodilo z močnimi čustvi med Saško in Jako, ni znano, a nekje se je očitno hudo zalomilo, saj menda Jaka danes pričakuje otroka s kandidatko svojega brata Gašperja, Ano Podobnik. Da so se med snemanjem kandidatke dobro razumele, tako med sabo kot z družino Hafner, je potrdila tudi Saška, o šovu pa razkrila: "Ni prirejeno, zagotovo pa naredijo tako, da je zanimivo. Veliko stvari tudi ni prikazanih, pred kamero pa marsikdo pove kaj, česar v družbi ni povedal, ali razkrije, kaj si misli o določeni situaciji."

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Poljubi, dotiki, globoki pogledi ... Nato pa se je zalomilo!
Komentarjev 1
  • Avatar Maja Kajza
    marelica 16:27 10.junij 2019.

    To jaz imenujem nelojalna konkurenca poklicnim igralcem s fakulteto in s.p. sramota za medije, ki sami sebi kradejo vrednost !

Sorodne novice