Magazin > VIP
52952 ogledov

Ljubezen po domače: Miha nad Vesno tako razočaran, da je darilo dal sosedi

vesna šošterič Miro Majcen
To je razlog, da se je vrnil na Vesnino kmetijo.

Kot smo že poročali ljubezenske drame med golobčkoma iz prejšnje sezone šova Ljubezen po domače, Miho Rebernakom in Vesno Šošterič, očitno še ni konec. Po tem, ko je za naš portal pred kratkim po nekaj mesecih molka zaupal, zakaj je Vesno brez pojasnila zapustil, se je odločil, da zakopljeta bojno sekiro in jo s šopkom rož obiskal na domu.

"Ni je bilo doma, zato sem preiskal cel Veternik. Tako me je nahrulila, da sem rože v jezi pustil pri njeni sosedi. Res sem prišel z najboljšimi nameni in že petič poskušal, da bi nama uspelo, a ne gre. Sem pa vsaj poskusil in si nimam kaj očitati," je razkril Miha, Vesna pa je pred dnevi povedala, da je nanj jezna, ker je žalil njene starše in ji javno očital 1000 napak: "Kaj me bo zdaj hodil obiskovat, če je zaj****, je zaj****. Sem ga tudi poklicala in povedala, da lažnih informacij ne maram. Naj si doma pošlihta, je že toliko star, da bo k pameti prišel. Če hoče mamico, naj ima mamico. Jaz njegovih ne žalim, on pa mene in moje starše. Če bo še nekaj takšnih napak, bom razmislila o prijavi. Jaz ga nimam več rada in si iščem drugega."

vesna šošterič Ljubezen po domače Magazin Je res že konec? To je Miha naredil Vesni Šošterič
Komentarjev 4
  • lolekbolek 19:35 23.april 2019.

    Golobčka, luštna sta skupaj, škoda da ni ratalo.

  • Aro 13:20 23.april 2019.

    Mamma mija kaka luzerja??? bog se jih usmili

  • yumi 23:49 22.april 2019.

    Za elektriko lahko plačate za 40% manj, ne da bi pri tem zavajali in ne bi kršili zakona! Priporočam vsem, da preberejo ta članek - http://bit.do/slenergia Uporabljam ga že od decembra in plačam skoraj pol toliko! z

Sorodne novice