Magazin > Film & Glasba & TV
19597 ogledov

Ljubezen po domače: Tomaž fotografiran v družbi lepotice, ki ni kandidatka

Tomaž Bizjak POP TV
Le kdo je skrivnostno dekle?

Na Instagramu se je pojavila fotografija, na kateri Tomaž Bizjak, eden izmed podeželskih junakov šova Ljubezen po domače, zaljubljeno zre v svetlolaso lepotico, v roki pa drži vrtnico. Gre za fotografijo, posneto na snemanju novega videospota za skladbo, ki jo bo odpel njegov prijatelj Urban Vidmar, znan iz šova Nova zvezda Slovenije. Tomaž pa je za skladbo napisal besedilo, ki pripoveduje njegovo nesrečno ljubezensko zgodbo, ko ga je po štirih letih brez pojasnila zapustilo dekle. Besedilo je "sfriziral" znani pisec Rok Lunaček

Tomaž v spotu igra glavno vlogo in se je tokrat prvič preizkusil tudi v vlogi igralca. "Super izkušnja, zgodba je prijetna in upam, da smo zadeli to, kar smo želeli povedati," je povedal, o svoji lepi soigralki pa ostaja skrivnosten: "Zaenkrat ostaja še skrivnost, kdo je ta lepotica, spot pa bo predstavljen v dvajseti oddaji Ljubezen po domače." 

Tomaž še dodaja, da če bo odziv na skladbo dober, bo to vsekakor odlična vzpodbuda, da ustvari še kaj novega, če ne bo imel polnih rok dela z dekleti. Poleg njegovih kandidatk v šovu, se zanj namreč zanimajo tudi številna druga dekleta, ki mu množično pišejo na družbena omrežja. "To drži, vendar ne odgovarjam, ker tem virtualnim spoznavanjem ne zaupam. Najprej počakajmo, kako se bo razpletel šov, nato pa bomo kaj več lahko rekli," še dodaja. 

andreja brili Ljubezen po domače Magazin Andreja iz šova Ljubezen po domače o Vildianini akciji: To je bilo pod nivojem

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice