Magazin > Film & Glasba & TV
16819 ogledov

Andreja iz šova Ljubezen po domače o Vildianini akciji: To je bilo pod nivojem

andreja brili POP TV
Vildiana ji je dala jasno vedeti, da ji ni naklonjena.

V sobotni oddaji šova Ljubezen po domače se je moral Gašper Hafner posloviti od ene od svojih deklet. Odločil se je, da mora domov Andreja, ki jo je na kmetijo po hitrih zmenkih povabil šele po tem, ko mu je košarico dala Vildiana. Ta se je pred kratkim vrnila v šov … Pobližje je hotela spoznati Gašperjevega brata Jako, a si je že po prvem zmenku premislila in se vrnila h Gašperju, ki jo je takoj sprejel v svoj “harem”.

“Ko sem zagledala Vildiano, sem bila presenečena. Šok, saj nismo vedeli, ali se šali ali si je res premislila,” je za Žurnal24 povedala Andreja, ki Gašperju ni zamerila, da jo je izločil. “V redu fant je, a še vedno neresen. Če se je njemu to takrat zdela dobra odločitev, prav. Na odločitve drugih ne moreš vplivati. Prej kot sprejmeš to dejstvo, bolje je zate."

andreja brili | Avtor: POP TV POP TV

Na vprašanje, ali ji je žal, da se je kot “rezerva” preselila na posestvo Poptevejevega ženina, pa Andreja odgovarja: “Po tem snemanju sem se dejansko vprašala, ali bi bilo morda bolje, če bi mu takrat rekla: ‘Oprosti dečko, tudi jaz bom ostala na tej strani. Če me prej nisi izbral, me tudi sedaj ni treba.’ Po drugi strani pa razmišljam, da v primeru, da bi se odrekla tej priložnosti, ne bi spoznala ostalih, ki so sodelovali pri snemanju. Moj cilj je bil spoznati ozadje snemanja in kako vse poteka. Ta izkušnja je bila zanimiva. Nimam obžalovanj.”

Ko je Andreja pospravila kovčke, je Vildiana priredila pravi šov. Z Gašperjeve roke je odstranila zapestnico, ki mu jo podarila Andreja. Gašper ji je to dovolil, a si jo pozneje nadel nazaj. “To je bilo pod nivojem zrelosti. Razumem, da se je hotela rešiti konkurence. Morda se je bala, da me bo poklical nazaj, če bi ga zapestnica preveč spominjala name.”

andreja brili | Avtor: Facebook Facebook

Vildiana je Andreji sicer ob slovesu povedala, da je vesela, da odhaja, ker ji gre na živce. “Vildiana je Vildiana. Ne varčuje z besedami, pove, kar misli. Kot mi je sama rekla, je sedaj spremenila mnenje o meni in da ji ne grem več na živce. Ne gojim zamer. Moramo vedeti, da je to šov in je treba vsako izjavo vzeti z rezervo.”

Čeprav je Vildiana v zadnji oddaji pokazala, da se bo z vsemi čari borila za Gašperja, pa Andreja meni, da ima za zmago največ možnosti Patricija
 

Komentarjev 2
  • ECKING 11:59 10.april 2019.

    kaksna kokos je pa ta WildJane!!! Nima karakterja ,ne zna se obnasati ,ne zna govoriti,ni spostovanja...uglavnem taka si pa zasluzi enga k rad primaze eno okoli pudra!!!

  • Boris 07:26 09.april 2019.

    Nivo ? Obstaja nivo ? Hahaha ...

Sorodne novice