Magazin > Film & Glasba & TV
10460 ogledov

Tomaž iz Ljubezen po domače: Ne boste verjeli, česa se je lotil, da bi pozabil bivšo

tomaž bizjak POP TV
Tomaž Bizjak je prišel na zanimivo idejo. Uresničil jo je s pomočjo Urbana Vidmarja, znanega iz šova Nova zvezda Slovenije.

Tomaž Bizjak, ki ga lahko spremljate v šovu Ljubezen po domače, nam je lani razkril svojo žalostno ljubezensko zgodbo. Po štirih letih ga je tako rekoč čez noč zapustilo dekle, ki jo je zelo ljubil. "Bil je šok, saj se je čez noč odločila, da je konec. Nisva imela težav, ni bilo stvari, ki ne bi 'štimale'. Morda je bila kriva njena mladost, morda še ni bila dovolj zrela. Imam namreč drugačen pogled na svet, že dosti stvari sem prestal, drugače delujem kot večina predstavnikov moje generacije in imam jasno postavljene cilje.“

tomaž bizjak Ljubezen po domače Magazin Kandidat šova Ljubezen po domače razburil gledalce: Nobene si ne zasluži

Zaradi ranjenega srca je šel Tomaž v vojsko. "Takrat je propadlo moje življenje, saj je bilo vse usmerjeno v skupno prihodnost. Nisem več funkcioniral. Nekaj mesecev sem nihal med tem, ali iti naprej ali se zapustiti. Nato je padla odločitev, da grem služit vojaški rok. Pomagalo mi je, da sem spet prišel k sebi. Od novega leta sem spet doma in moje življenje sedaj spet poteka tako, kot mora. Nazaj sem dobil fizično kondicijo, ki sem jo po razpadu zveze izgubil. Takrat ni bilo apetita, spanja … Takoj po razpadu zveze sem se udeležil tudi nekaterih terapij in skupinskih pogovorov, kar mi je zelo pomagalo.“

urban vidmar | Avtor: Jana Birsa Jana Birsa

Svojo bolečino pa je sedaj razlil na list papirja. Skupaj z nekdanjim sošolcem, pevcem Urbanom Vidmarjem, ki je zaslovel s šovom Nova zvezda Slovenije, je napisal pesem. "Pesem govori o moji zgodbi, moji bolečini. Nastala je nežna balada, ki temelji na predstavitveni frazi iz šova: 'Amore mio, pridi na mojo kmetijo.',“ je za Žurnal24 povedal Tomaž, Urban pa je dodal, da je besedil pesmi "sfriziral“ znani pisec Rok Lunaček.

Pesem bo premiero doživela v Poptevejevem šovu, nato pa sledi še videospot, v katerem bo Tomaž igral glavno vlogo, pel pa bo le Urban.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.