Magazin > VIP
29278 ogledov

Kandidat šova Ljubezen po domače razburil gledalce: Nobene si ne zasluži

tomaž bizjak POP TV
Tomaž Bizjak je s svojimi izjavami na noge dvignil pol Slovenije.

Kandidat šova Ljubezen po domače, Tomaž Bizjak, je v sobotni oddaji šova razkril, kaj se je še pred snemanji dogajalo med njim in kandidatko Evo.

Kot je povedal že v pretekli oddaji, se je Eva, ki jo je spoznal preko Facebooka, močno razlikovala od Eve, ki jo je srečal na hitrih zmenkih. V pogovoru z Dragano je bil mladenič še malo bolj specifičen. Povedal je, da je od Eve dobil tudi žgečkljive fotografije. “Preko Facebooka se mi je predstavila kot popolnoma druga oseba. Njene fotografije so bile drugačne. Bila je privlačna, začela sva si dopisovati. Na fotografijah je bila popolnoma drugačna. Fotografirala je določene dele telesa. Pošiljala je tudi gole fotografije. Razočaran sem bil, ko sem jo v prvič videl, saj je bila drugačna od virtualne Eve. Od postave do obraza … Skratka bil sem zelo razočaran,” je izjavil Tomaž in razburil spletne komentatorje. 

tomaž bizjak | Avtor: POP TV POP TV

“Res džentelmen in pol”, “otročji in nezrel”, “nobene si ne zasluži”, “to je bilo grdo od njega”, je bilo le nekaj kritičnih komentarjev na račun poptevejevega ženina, ki so se nabrali na uradnem Facebook profilu Žurnala 24.

“Takšen odziv sem pričakoval. Ljudje ne vedo, kaj vse se je dogajalo v ozadju. Oddajo si morajo do konca pogledati in bodo videli. Pokazalo, se bo, kaj je na stvari. Stojim za svojimi besedami, mi je pa žal, da sem to na tak način povedal. V tistem trenutku, ko ti nekdo nekaj obljublja in iz tega ni nič, normalno, da nekaj blekneš. Mislim, da ji dolgujem opravičilo,” se je Tomaž na kritike odzval za naš medij. Povedal je tudi, da sta z Evo razčistila nesoglasja. Na komentarje, da se je v šov prijavil le zaradi “reklame”, pa nadobudni gostinec pravi: “To ni res, zaradi reklame se v kaj takšnega ne bi spustil.”
 

Komentarjev 9
  • johan 18:16 18.marec 2019.

    Tomaž naj pokaže njene gole fotografije, pa da vidimo, če laže. Če laže, potem ni vreden nič in hoče le služkinjo, ki dela .V nasprotnem primeru pa želi z njo razščistiti, saj je kot Eva neko pribito drevo, ki je ...prikaži več čisto tiho, in je bilo delo tako na začetku za punce le splet nesrečnih okoliščin zanje. Tomaž naj samo pokaže gole fotke, pa je stvar razščiščena.

  • Tadej 17:00 18.marec 2019.

    Aroganten, brezobrazen in vsiljiv. Punca bi se morda odprla, ce bi on poizkusal biti normalen.

  • Majazmaja 13:39 18.marec 2019.

    Tip res ni neki biser, ampak tale ženska... A sploh zna spacati skupaj kakšen stavek? Ne odgovarja na vprašanja, če pa že, gre samo za enozložnice brez minike. Samo mirno stoji in s praznim pogledom strmi v eno točko. Je ...prikaži več z njo vse v redu? Kot bi bila katatonična. Meni je delovala rahlo grozljivo in ni mi jasno, zakaj jo je sploh povabil.