Magazin > Film & Glasba & TV
8073 ogledov

Ena odšla, druga grozila: Jaka na robu solza izjavil, da tega ne bo dopustil

jaka hafner, saška omeragič POP TV
Kakšna drama na posestvu Hafnerjevih. Ta čustva niso bila zaigrana.

V sinočnji oddaji se je moral Jaka Hafner posloviti od ene od svojih deklet. Načrte mu je prekrižala Kaja, ki se mu je prostovoljno odrekla. "Prepustila bom možnost tistim, ki imajo resna čustva in namene. Nisem človek, ki meni, da je ljubezen najboljša droga na svetu, ker sem jih nekaj že preizkusila. Meni je bilo lepo, imela sem se dobro. Morajo obstajati moški, saj vibrator ne more plačati pijače. Grem domov. Imam ribe,“ je izjavila in se poslovila od Jake.

jaka hafner, saška omeragič | Avtor: POP TV POP TV

Kaja pravi, da je opazila, da so se med Jako in Saško razvila iskrena čustva in da upa, da bosta to spregledali tudi Teja in Anja. In ravno tega se Saška očitno boji …

Sedaj, ko je šov prostovoljno zapustila njena zaveznica, je Jaki zagrozila, da bo tudi sama pospravila kovčke, ker si ne želi drame in spletk. Pravi tudi, da se boji, da bi konkurentki hodili po njej, a Jaka ji je zagotovil, da tega ne bo dopustil.

jaka hafner Ljubezen po domače Magazin Saška iz šova Ljubezen po domače: “Jaka je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje”

Saška, ki moškim zaradi slabih izkušenj ne zaupa več, se boji tudi, da so Jakova čustva zaigrana. "Hočem biti luč na koncu tunela, proti kateri greš,“ ji je romantično zašepetal Jaka, a Saška je ostala neomajna. "Nočem, da se to neha. Če bi šla rada domov, spoštujem tvojo odločitev, ampak te bom našel. Ne bom vrgel puške v koruzo. Preveč te imam rad, da bi šel stran od tebe,“ ji je še zagotovil, v kamero pa povedal, da se je zaljubil v 15 let starejšo kandidatko.

ljubezen po domače Magazin Nosečnost v šovu Ljubezen po domače!
Komentarjev 4
  • marsal 13:45 13.april 2019.

    ali ni ena z njim noseča ? Tako se je pisalo prejšnji teden ! Na TV so stare pravljice !

  • Kolr 13:21 13.april 2019.

    Jaka s spodnjo glavo razmislja

  • kladu 09:48 13.april 2019.

    JAKA,TA SAŠKA SE TI JE ŽE PREDSTAVILA KAKŠEN TIP ŽENSKE JE.NA STEŽAJ JI ODPRI VRATA IN JI ZAŽELI SREČNO POT V MARIBOR V NJENO STARO ŽIVLJENJE.DA TE PO NEKAJ DNEVIH ŽE IZSILJUJE?HALO?KAJ ŠELE BI BILO KASNEJE?IŠČI SEBI PRIMERNO DEKLE,SAJ JIH ...prikaži več JE VELIKO,VSE TE ,KAO,MEDIJSKE ZVEZDE PA POŠLJI DOMOV...PA SI ZMAGAL!SREČNO

Sorodne novice