Magazin > VIP
6996 ogledov

Ljubezen po domače: Eden od kandidatov se je zagrel za zvezdo iz Kmetije

monika košenina
1/4
POP TV
Moral je zapustiti šov.

Med kandidati, ki se v šovu Ljubezen po domače potegujejo za srce Darje Tomažin, je tudi Nejc, ki je od Poptevejeve neveste mlajši kar nekaj let. Ker je Darjo ta razlika v letih motila, je Nejcu predstavila svojo prijateljico, Moniko Košenina, ki smo jo spoznali v šovu Kmetija. Monika je sicer hčerka Darinke Košenina, ki je prav tako zaslovela s šovom Kmetija in se trenutno v Ljubezni po domače bori za srce kmeta Jožeta.

Ko je Nejci prvič videl Moniko, ji je kar naravnost povedal, da mu ni všeč, nato pa mu je bilo za opazko žal. "Ko je šla, sem premišljeval, da sem prehitro rekel, da ni zame. Grdo sem se vedel. Nato sem začel drugače razmišljati,“ pravi Nejc.

Sedaj sta se z Moniko videla drugič in Nejc se ji je opravičil in ji povedal, da jo je pogrešal. Mladenka je priznala, da so jo njegove besede šokirale, a je opravičilo kljub temu sprejela. "Ko mi je izlil dušo, sem se zamislila. Pokazal se je v drugačni luči, tega nisem pričakovala,“ pravi svetlolaska, ki jo je zanimalo, kaj namerava Nejc narediti z Darjo. "Sama je zafrknila, ker mi je tebe predstavila. Ostala bova prijatelja,“ ji je razložil kandidat in ji na usta ob slovesu pritisnil poljub, na zadnjico pa svojo dlan. Monika mu je zato prisolila zaušnico. "Malo morajo biti grobe, sploh v postelji, da en drugega malo zagrabiš,“ je v smehu povedal Nejc, ki je moral tistega dne zapustiti Darjino kmetijo. Oba sta se strinjala, da bosta ostala prijatelja.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice