Magazin > VIP
13353 ogledov

Tako grdo so se spravili na Jadranko iz Ljubezni po domače

jadranka lisjak POP TV
Jadranka se je na žaljivke odzvala.

Jadranka je bila pretekli teden v oddaji Ljubezen po domače v središču pozornosti, saj jo je njena simpatija, tekmovalec šova Jože, povabil na zmenek. 47-letnica si je zanj nadela kratko oblekico in mrežaste nogavice ter se Jožetu pokazala v povsem drugačni luči. Ko je prišla na njegovo posestvo, je bila Jadranka kar malo preveč glasna in ukazovalna, tokrat pa je Jožetu predstavila še svojo nežnejšo plat.

Na spletu so se po tem delu oddaje pojavili grdi komentarji, ki Jadranke očitno niso pustili ravnodušne. "Spodnje zobe ima dobre za flaše odpirat“, „Pop tv-jevci- ta gospa pa je že tolikokrat delala budalo iz sebe za vas, da bi ji lahko plačali vsaj tisti spodnji zob, „kaj ta Jadranka, ali kako ji je že ime, nima nobenega sramu kot "znana oseba" brez zob v medije?“, se glasi le nekaj zapisov, ki so se pojavili na Facebook strani šova.

Jadranka se je nanje odzvala. "Vsi, ki me obsojate, prvo pred svojim pragom pometite in sebe poglejte in seveda pišete vsi, ki me ne poznate,“ je zapisala Jadranka, ki je pred leti nastopila tudi v šovu Big Brother.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.