Magazin > Film & Glasba & TV
10128 ogledov

Drama v šovu Ljubezen po domače: Kandidatka uresničila grožnjo

jaka hafner POP TV
Na kmetiji Hafnerjevih se je odvijala prava drama.

Kandidatka šova Ljubezen po domače, Anja, se je po pogovoru z Jako zjokala. Teji je zaupala, kaj se je zgodilo. "Rekel je, da sem pljuvala po Saški. Da si mi ti polena pod noge metala, Saša pa mi je ščitila hrbet,“ je povedala in Tejo pustila odprtih ust. Obe sta se strinjali, da je Jaka padel pod Saškim vpliv in da jima je žal, da tekmovalec ne spregleda resnice. "Ni pomembno le to, kar pokaže v postelji. Mora pokazati še kje drugje,“ je še pripomnila Teja.

jaka hafner Magazin Ljubezen po domače: Jaka obupan, pravi, da ne zmore več
ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Saška, ki je že nekajkrat rekla, da hoče domov, pa je uresničila grožnjo in odšla. Poslovila se je le od Hafnerjeve sestre in jo prosila naj Jaku preda njeno pismo. "Ta zadeva ni enostavna. Ta snemanja in odnosi. To je zame nekaj novega. Človek se včasih naveliča vsega tega,“ je pred odhodom povedala Saška, v pismu pa se je Jaki opravičila in razložila, da ne ve, komu lahko zaupa in kako naj se obnaša. Zaupala mu je tudi, da ji je prirasel k srcu, a da v šovu preprosto ne zdrži več.

Jaka je bil ves iz sebe, saj tega ni pričakoval. "Menila sva se, da bova to do konca zdržala,“ je povedal razočarani kmet, ki se je po pogovoru z mamo preoblekel in usedel v avto, da bi poiskal Saško, v katero se je zaljubil.

saša omeragič | Avtor: POP TV POP TV

 

Komentarjev 3
  • migi 19:47 04.maj 2019.

    Da te kap.....producenti pa res polagajo besede v usta...(tako je pač v pogodbi)..ne nas farbat!.

  • mercedesb 14:10 04.maj 2019.

    Ta dva burazerja nimata skupaj IQ-ja vecjega kot je stevilka copatka novorojencka, ubogi pari!