Magazin > VIP
4311 ogledov

Ljubezen po domače: Bahali sta se, pri kateri mu je stal

milan teržan POP TV
Kakšni pogovori ...

Najbolj strastno je zagotovo na posestvu najstarejšega kandidata šova Ljubezen po domače. Za Milana sta se namreč močno zagreli kar dve kandidatki, Ema in Irena. Z Emo je bil Milan že na zmenku, ki se je končal z vročimi poljubi.

Po zmenku je Ema konkurentkama povedala, da je bil to najboljši zmenek v njenem življenju. "Kar sem si želela, sem doživela.“ Irena jo je vprašala, kaj ji je Milan obljubil. "Nič mi ni obljubljal, mene je poljubljal,“ ji je odgovorila.

milan teržan | Avtor: POP TV POP TV

Irena ji ne verjame. Prepričana je, da jo hoče Ema le razjeziti. "Zame že ve, da sem dobra, njo pa mora še malo 'sprobati',“ je bila pikra, a Eme ni utišala: "Včeraj na zmenku, ko sva se poljubljala, mu je tako stal …Kot raketa." Irena se temu ni čudila. "Bogica. Pa saj je mlad dečko. Njemu ves čas stoji.“ "Tega nisem opazila, se pravi, da je samo pri meni stal,“ ji je odvrnila Ema, a Irena je vztrajala pri svoji izjavi: "Tudi pri meni, brez skrbi.“

"Poznam moške. Ker ima že toliko časa post, bi se mu dvignil pri vsaki ženski. To z ljubeznijo ni povezano. /.../ Poglejte me, kakšna sem. Kdo ima več možnosti pri spolnosti. Lahko se vprašate in odgovorite. Jaz vem, da jaz,“ je Irena samozavestno povedala v kamero.

milan teržan | Avtor: POP TV POP TV

Kot kaže pa je imela pri Milanu veliko možnosti tudi Hermina, ki pa je njegovo kmetijo po trgatvi, na kateri je Milan svoje punce v šali malo otipaval, zapustila. Milan je bil vidno razočaran. Povedal je celo, da je imela Hermina kar 80-odstotne možnosti, da osvoji njegovo srce.

Sicer se je moral od ene kandidatke posloviti tudi Gašper, ki je domov poslal Vildiano.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice