Magazin > VIP
8487 ogledov

Ljubezen po domače: Konflikte poskušala rešiti v spalnici

tomaž bizjak POP TV
Ljubezen po domače. Odnos med Tomažem in Evo se je otoplil.

Tomaž Bizjak je na prvi zmenek končno odpeljal Evo, s katero se je še pred začetkom šova pogovarjal po družbenih omrežjih. Mladenka ga je takrat s svojimi besedami popolnoma omrežila, Tomaž je celo priznal, da se je v virtualno Evo 'zatreskal', ko pa sta se videla v živo, med njima ni bilo prave kemije … Tomaž je Evi tudi malo zameril, da se je pogovarjala z drugimi kandidati, še bolj pa mu je šlo na živce to, da Evi, ki jo je spoznal na Facebooku, značajsko ni bila nič podobna, saj je v resnici zelo tiha.

Tomaž Bizjak Magazin Ljubezen po domače: Tomaž fotografiran v družbi lepotice, ki ni kandidatka

tomaž bizjak | Avtor: Pop TV Pop TV


Še preden jo je v v zadnji oddaji šova odpeljal na piknik, pa je Evo Tomaž obiskal v spalnici in ji najprej voščil za rojstni dan, nato pa soočil s Patricijinimi obtožbami, da grdo govori o njem. "Če bi bilo to res, bi mi povedala v obraz pred kamero,“ je povedala Eva, ki ji Tomažev pristop pri razčiščevanju težav ni niti malo všeč. Tomaž jo je na postelji tudi vprašal, ali tudi v resnici obstaja virtualna Eva, v katero se je zagledal. "Lažje je napisati kot povedati,“ pravi svetlolaska, ki se je na srečo malo bolj sprostila na zmenku in Tomaža z laskanjem popolnoma zmedla. "Všeč si mi. Lepo se oblačiš, celo v delovni opravi si seksi. Tvoje oči človeka začarajo ... Pa tvoj značaj  …“ Tomaž je ostal brez besed, kar je Eva spretno izrabila in se pošalila na njegov račun. "Govori, povej kaj lepega. Povej nekaj, kaj si tako tiho?“ ga je pozvala. Tisti, ki redno spremljajo šov, vedo, da je s takimi besedami Tomaž na zmenkih „napadal“ svojo sramežljivo kandidatko Anjo in tudi Evo, ko mu je enkrat pomagala v kuhinji.
Ljubezen po domače To ji je rekel! Magazin Ljubezen po domače: Kandidatko med zmenkom skoraj spravil v jok
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.