Magazin > Film & Glasba & TV
5020 ogledov

Ljubezen po domače: S toliko moškimi je spala Darja

darja
Vroča vprašanja …

Kandidatka šova Ljubezen po domače, ostra in delovna Darja, se je s svojimi fanti igrala zanimivo igrico. Vrteli so steklenico in si postavljali vroča vprašanja.

Branko jo je najprej vprašal, ali bi šla z njim v posteljo, pa mu je Darja odgovorila, da ne, ker postavlja neumna vprašanja. Nato ji je vprašanje postavil Marko, ki je od nje želel vedeti, ali je seksala na kakšnem neobičajnem kraju. "Na konju,“ je s svojim odgovorom presenetila tekmovalka.

Za še večje presenečenje pa je poskrbel njen odgovor na Nejčevo vprašanje, s koliko moškimi je seksala. "S tremi,“ je bila kratka. "A naenkrat?“ jo je nato navihano vprašal Marko, ki je mnenja, da je ta številka za žensko pri petdesetih „skromna", Nejc pa je izjavil, da ji ne verjame.

Vse pa je nasmejal tudi Marko, ko je rekel, da bi Darji po seksu prinesel kavico. "Če bi mi po seksu ponudil kavico, bi ti jo v glavo vrgla. Jaz sem po seksu žejna,“ je njegov odgovor pokomentirala Poptevejeva nevesta.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.