Magazin > VIP
77495 ogledov

Ljubezen po domače: Poljubi, dotiki, globoki pogledi ... Nato pa se je zalomilo!

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner
1/6
POP TV
Videti je, da so Jakova čustva pristna.

Kot smo poročali, je kandidatka šova Ljubezen po domače, Saška Omeragić, zapustila posestvo, ker se v družbi sotekmovalk, ki sta se tako kot ona potegovali za srce Jake Hafnerja, ni počutila dobro. Ob slovesu je povedala, da je bila situacija zanjo prenaporna.

jaka hafner, saška omeragič drama Magazin Ena odšla, druga grozila: Jaka na robu solza izjavil, da tega ne bo dopustil

Jaka je za njeno odločitev izvedel v pismu, ki mu ga je napisala, in se po pogovoru z mamo odpravil za njo. Da jo ima zelo rad in da so njegova čustva pristna, je Jaka Saški sicer povedal na zadnjem zmenku. Takrat ji je tudi zagotovil, da bo šel za njo, če bo uresničila svojo grožnjo in odšla.

Jaka ni vedel, kje naj išče Saško, a mu je njegova nekdanja kandidatka Kaja zaupala, da je z njo v Ljubljani. Saški je tako le lahko povedal, da je težav zdaj konec in da je ostali dve kandidatki poslal domov. Da bi čim prej pozabila na živčno vojno, je Jaka svojo izbranko odpeljal v toplice, kjer ji je obljubil, da bi zanjo zapustil tudi svojo kmetijo.

Več kot očitno je, da se je Jaka zaljubil in tudi Saška je pokazala zanimanje. Po koncu šova pa se je očitno zalomilo. Več o tem na spodnjih povezavah:

jaka hafner Ljubezen po domače Magazin Saška iz šova Ljubezen po domače: “Jaka je bil v prejšnjem življenju enocelično bitje” ljubezen po domače Magazin Nosečnost v šovu Ljubezen po domače!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.