Magazin > VIP
48657 ogledov

Saška iz Ljubezni po domače: Rekli so ji, da je splavila

jaka hafner, saška omeragič POP TV
Saška Omeragič se skupaj s hčerko bori že od njenega rojstva.

Resničnostna zvezdnica Saška Omeragič, ki je Sloveniji postala znana v šovu Ljubezen po domače, ima za sabo pretresljivo izkušnjo. Hčerko Isabel je pred sedemnajstimi leti namreč rodila v 23. tednu nosečnosti, punčka pa je takrat tehtala le 580 gramov. Saška je s hčerko v porodnišnici preživela dolgih 125 dni, na začetku pa so vsi mislili, da njena Isabel ne bo preživela.

"Ko sem jo rodila, mi je sestra rekla naj se je ne dotikam, ker sem splavila. Niso vedeli, ali naj jo pustijo umreti ali naj jo rešijo. Šele pet ur po porodu so prišli iz Ljubljane, rodila sem jo namreč v Izoli, in se odločili, da jo prestavijo v ljubljansko porodnišnico, kjer imajo oddelek za nedonošenčke. Tam sva bili kar 125 dni, ob inkubatorju pa sem dobesedno pregorela," je razkrila Saška, ki ima danes zdravo, lepo in lepo vzgojeno hčerko, kot pravi sama.

Saška je Isabel vzgojila povsem sama, saj se je od njega očeta ločila že, ko je bila hči stara le tri leta. "Nekdanji partner ni kazal pretiranega zanimanja, le nagajal mi je, starši mi tudi niso veliko pomagali, tako da sva bili čisto sami," še razkriva Saška. Razlog prezgodnjemu porodu pa pripisuje psihičnemu nasilju in stresu, ki ga je nad njo takrat izvajala njena mama. "Kar naprej me je klicala in mi težila, samo zato, ker si stvari želim narediti drugače, kot so jih moje prednice. Danes se sicer odlično razumeva," še dodaja. 

Saška Omeragič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

 

Komentarjev 5
  • antitrust 16:08 26.maj 2019.

    Haha, un loški nonjo je glih pravi zanjo.

  • Snežinko 10:16 26.maj 2019.

    Hm...Ana, ti pa nimaš ravno razčiščenih pojmov, kaj pomeni beseda "zvezdnica", kajne? NI vsak, ki se za 5 minut pojavi na TV nenadoma kar "zvezdnik"...

  • Majazmaja 10:06 26.maj 2019.

    Tale pa res lovi pozornost ... Najprej naskoči neizkušenega hribovca in se cmizdi v kamero, potem pa prodaja zgodbice.

Sorodne novice