Magazin > VIP
27375 ogledov

Ljubezen po domače: Saška Jaki predstavila svojo 17-letno hčerko

saška omeragič
1/5
POP TV
Jaka je bil presenečen, kako hitro se je to odvilo.

Saška Omeragić je v šovu Ljubezen po domače popolnoma omrežila več kot deset let mlajšega Jako Hafnerja. Ko je razočarano zapustila njegovo kmetijo, je pohitel za njo in jo tudi našel ter odpeljal v toplice. Tam sta se tako lepo imela, da ga je Saška predstavila svoji 17-letni hčerki Isabel in ji povedala, da ji je Jaka všeč, ker je duhovit, delaven, prijazen in pozoren.

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Poljubi, dotiki, globoki pogledi ... Nato pa se je zalomilo!

Najstnica ljubezen svoje mamice podpira, tudi zato, ker si želi bratca ali sestrico. Jaka se je trudil na Isabel narediti dober vtis. "A ti veš, da imam tvojo mami rad in da bi zanjo vse naredil in da bi ji to rad dokazal? In da bi rad, da me tudi ti sprejmeš v svoje življenje?“ je povedal zaljubljeni Hafner, ki ni pričakoval, da bo tako hitro spoznal otroka svoje izbranke.

Saška sedaj upa, da bo njena hčerka Jako sprejela. Poudarila je namreč, da z moškim, ki se z njenim otrokom ne razume, ne more biti v zvezi.

In kaj je rekla 17-letnica? "Nisem pričakovala, da bo tako mlad. Če si zaljubljen, ni razlike.“

Komentarjev 1
  • Kritik 15:19 19.maj 2019.

    hahahaha, kako otročje