Magazin > VIP
60913 ogledov

Ljubezen po domače: Poglejte, kakšna lepotica je danes Jakova Teja

jaka hafner Pop TV
Ta resničnostna tekmovalka pa ni spremenila le videza, na vidiku so tudi druge spremembe ...

22-letna Teja Košir, ki se je v tretji sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Jake Hafnerja, je srečno zaljubljena. Gledalci se je verjetno najbolj spomnijo po hudomušnem pogovoru z Jako, ko ga je na prvem zmenku vprašala, kaj mu je pri seksu pomembno, podeželski junak pa je odgovoril, da mu je všeč, če ga dekle preseneti in mu da v r**. 

Teja Košir | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Teja, ki je z daljšo pričesko povsem spremenjena, bo kmalu stopila tudi pred oltar. "Z zaročencem sva se spoznala pri športnih dejavnostih, saj sva oba ljubitelja športa. Živiva skupaj, najraje imava svoj mir pred celim svetom, da uživava skupne trenutke in izkoristiva čas, ki ga še imava v dvoje," je zaupala za Žurnal24. Je s tem morda namignila, da se jima bo kmalu pridružil podmladek? "Trenutno moje zdravstveno stanje in osebno stanje zadržujeva zase. Vsi bodo vse izvedli ob pravem času," je vse, kar je povedala Teja. 

Teja Košir | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice