Magazin > VIP
9062 ogledov

Ljubezen po domače: Tako grdo pred hčerko blatijo Saško

saška Omeragič
Saška Omeragič pravi, da ima zaradi šova nočne more.

Saška iz Ljubezni po domače pravi, da so odzivi in komentarji po šovu tako žaljivi, da se za to izkušnjo nikoli ne bi odločila, če bi vedela, kako bo. Grozijo celo njeni hčerki. 

"Prav groza me je, moji hčerki govorijo, da sem kur**. Zakaj? Samo zato, ker se ukvarjam s fotografijo? Zgrožena sem nad komentarji in nad tem, da se imajo ljudje pravico tako vtikati. Pokvarjeni so, marsikomu bi zavila vrat, naj pogledajo sebe in svoje življenje. To je šov in šov je narejen tako, da se gleda," pravi Saška, ki ima na sam šov lepe spomine, trn v peti ji ni Ljubezen po domače, pač pa odzivi nekaterih gledalcev.

"Neka čustva so se rodila med mano in Jako, a ne moreš nekoga spoznati in se zaljubiti v sedmih dneh. Smo se pa imeli na posestvu res super, dobro smo se razumeli, vsak večer zažurali, zelo rada imam družino Hafner. Nočne more imam predvsem zaradi groznih komentarjev. Prav zaradi tega sem vmes že razmišljala, ali bi od vsega odstopila, ker mi tega res ni treba. Čeprav sedaj prav razmišljam, ali naj se prijavim še v Kmetijo in naj me do konca popljuvajo in si še kaj izmislijo," malce za hec, malce za res pove Saška.

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Poljubi, dotiki, globoki pogledi ... Nato pa se je zalomilo!
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice