Magazin > VIP
6631 ogledov

Ljubezen po domače: Nejc o tem, zakaj po šovu ni poklical Monike

monika košenina POP TV
Čeprav sta si obljubila, da si bosta izmenjala telefonski številki, se to ni zgodilo.
Nejc Šimic se je v šovu Ljubezen po domače potegoval za srce dvajset let starejše Darje Tomažin, ki se je v njegovi družbi sicer prešerno zabavala, a jo je razlika v letih motila, zato ga je poslala domov.

Nejc ji tega ni zameril. "V šov sem se prijavil za šalo. Z Darjo sva še v stikih, nič posebnega se ne dogaja. Kdaj pa kdaj skupaj kaj pokomentirava, kar se objavi na spletu,“ je povedal za Žurnal.

monika košenina video Magazin Ljubezen po domače: Je bil ta prizor zaigran?

Preden ga je Darja poslala domov, pa mu je predstavila svojo prijateljico Moniko Košenina, ki jo poznamo iz šova Kmetija. Njuna predstavitev se je začela klavrno … Nejc je namreč takoj jasno povedal, da Monika ni ženska zanj. Čez nekaj časa mu je bilo žal. Moniki je povedal, da se je prenaglil in se ji opravičil. Obljubila sta si, da si bosta po šovu izmenjala številki, a se to ni zgodilo.

"Nisva se dobila. Ne vem, zakaj ne. Pač, nisva se dobila. Kar je bilo, je bilo. Ni mi bilo tega,“ pravi 31-letnik, ki je Moniko na zadnjem snidenju udaril po zadnjici. Mladenka mu je zaradi tega prisolila zaušnico. "Nisem preveč razmišljal, ravnal sem spontano. Zaušnica me je presenetila, tega res nisem pričakoval. Dekleta ponavadi niso udarila nazaj,“ se je pošalil Škofjeločan, ki je še vedno samski. Pravi, da mu dekleta pišejo, a ne odgovarja na sporočila, se pa z oboževalkami rad fotografira, če ga ustavijo na ulici.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • selmanovicelvedina 20:12 24.maj 2019.

    Za zanesljivo in brez tveganja posojiilo. JAZ SEM PRIPRAVLJENA DODELITI FINANCNA POSOJIILA VSEM TISTIM, KI IMAJO SREDSTVA ZA PORAVNAVO DOLGOV. Pridruži se mi po pošti: plavec.joz@gmail.com / WhatsApp: +33758119861

  • 1slovenka 15:23 24.maj 2019.

    oboževalke,da ima?...