Magazin > VIP
14733 ogledov

Ljubezen po domače: Voditeljica Tanja Postružnik ob tem ni mogla skriti čustev

rasema begulić, ljubezen po domače
1/8
POP TV
Padale so težke besede …

V zadnji oddaji šova Ljubezen po domače so padle težke odločitve … Pri enem od kmetov tudi težke besede.

Gašper je domov poslal Ano in Patricijo povabil na končni izlet, Miha pa se je poslovil od Ksenje. Zanj se še vedno borita Anica in Barbara.

Najbolj pestro pa je bilo pri najstarejšem kandidatu, Milanu. Ta je svoje srce poklonil Ireni in s tem srce zlomil Emi, ki se je vanj iskreno zaljubila. Kot je Milan razložil voditeljici Tanji Postružnik Koren, se je za Ireno odločil zaradi njene lepote. "Vse ostalo me ne zanima. Pa tudi, če mi bo kaj slabega rekla, bom to poskušal popraviti, ji omeniti, katere besede mi niso všeč. Na prvem mestu je pri meni lepota, ostalo bova nadgrajevala,“ je izjavil in Tanjo, ki ni mogla verjeti, kaj Milan govori, pustil odprtih ust. "Skušam te razumeti in hkrati ti privoščim srečo in da boš uresničil tisto, o čemer sanjaš,“ mu je na koncu zaželela.

Ema je Milanovo odločitev zelo slabo sprejela. Prva stvar, ki jo je izustila, je bila, da mu bo žal. Celo jokala je. Tanja, ki ji je, kot lahko vidite v galeriji, na obrazu pisalo, da ji je za Emo iskreno žal, jo je za mizo poskušala potolažiti. "Osvojila ga je na hinavski način,“ je izjavila kandidatka in dodala, da sta bila oba zelo zahrbtna. Prepričana je tudi, da bo "Milan po hitrem postopku spet samski“. Pred odhodom je odklonila Milanov objem, češ da si je treba njenega zaslužiti. "Na mene lahko oba pozabita. Take hinavščine, ki sta jo vidva izpeljala … Hitro boš sam. Zahrbtna sta, zato pašeta skupaj,“ jima je za slovo povedala Ema in za konec Milanu še zabrusila, da je sam kriv, da so mu vse ženske ušle.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 4
  • alfagirl 18:23 25.maj 2019.

    Irena je devet let starejša od Milana. Malo prevelika razlika v letih.

  • dd 10:15 25.maj 2019.

    Če bi Ema, Milanu obljubila, da bo shujšala, bi izbral pa njo.

  • mercedesb 09:31 25.maj 2019.

    Kaksna bedna , totalno skozlana odaja. Samo se izlocanja kazejo,nehal gledati prvo minuto ,bljak