Magazin > VIP
18117 ogledov

Ljubezen po domače: Tomaževa Eva izginila, po njej udarila tudi Alenka Gotar

tomaž bizjak, eva POP TV
Eva Poklič se je, kot kaže, umaknila iz javnosti.

Eva Poklič, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce Tomaža Bizjaka, je zagotovo najbolj razvpita kandidatka letošnje sezone.
 
S Tomažem se je mladenka namreč povezala že pred začetkom snemanj in ga omrežila. Ko pa sta se spoznala, je bil Tomaž razočaran. Povedal je, da je videti drugačna kot na fotografijah, zmotilo pa ga je tudi to, da ni tako zgovorna kot na spletu. V pogovoru z Dragano, Evino konkurentko, je tudi razkril, da je njemu in drugim kandidatom pošiljala žgečkljive posnetke. 
 
"Vsak se fotografira, tako kot njemu paše, iz tistega, najboljšega kota. Tudi vi se boste fotografirali tako, kot je vam všeč, ne pa tako, kot bi hotel nekdo drug. To je logično za moje pojme. Če je njemu nelogično, pa ni moj problem. Pa dosti stvari je lažje napisati, kot pa povedati, sploh pa, če so še kamere zraven,” je to temo pokomentirala za 24 ur in dodala, da jo je Tomaž razočaral in da ima slab odnos do žensk. 
 
Evo smo poskušali priklicati, a nam žal ni uspelo. Pred nami so bili neuspešni tudi drugi mediji. Kot kaže, se je mladenka ovila v molk. 


Zamerila se je Gotarjevi

Ko je Eva izpadla iz šova,  se je na Facebooku oglasila Alenka Gotar, ki zagotovo ni navijala zanjo. “Ne da bi privoščila komu kaj slabega. A Bog je vendarle pravičen… Oz... Karma IS a bitch. Tale Eva Poklič je pred 5 leti neusmiljeno udrihala po meni in mojem možu zaradi razlike v letih. Intenzivno je prispevala k javnemu linču mojega moža in da bi ga uničila na glasbenem področju in pomagala Juretu Zajcu. Strup je letel iz nje. Zdaj pa je sama doživela javno sramoto. Slučajno sem videla ta članek in sem si rekla, da mi je žal za njo, a je pač tako, da se očitno vse vrača in plača,” je napisala. 

Komentarjev 1
  • Avatar Termiolla
    Termiolla 01:23 06.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com