Magazin > VIP
27409 ogledov

Noseča še ena kandidatka šova Ljubezen po domače

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner POP TV
Očitno je letošnja sezona zelo plodna.

Vesela novica prihaja tudi s strani kandidatke, ki se je to sezono v Ljubezni po domače borila za srce Mihe Božiča. Ksenija Jan, 21-letnica iz Lukovice, je namreč v veselem pričakovanju, za Žurnal24 je potrdila, da ima rok oktobra, še to poletje pa z izbrancem načrtujeta tudi poroko. 

To pa ni edini dojenček, ki bo razveselil letošnje udeležence šova. Kot je znano, sta v veselem pričakovanju tudi Jaka Hafner in Ana Podobnik, ki se je v šovu sicer potegovala za srce njegovega brata Gašperja. Zelo skrivnostna o svojem stanju pa je Teja Košir, ki se je prav tako potegovala za srce Jake Hafnerja, danes pa je srečna v objemu zaročenca. "Z zaročencem sva se spoznala pri športnih dejavnostih, saj sva oba ljubitelja športa. Živiva skupaj, najraje imava svoj mir pred celim svetom, da uživava skupne trenutke in izkoristiva čas, ki ga še imava v dvoje," je pred kratkim zaupala za Žurnal24.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 5
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:27 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:26 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

  • Majazmaja 13:58 06.junij 2019.

    Zlobno, ampak realno: če ne uspejo dobiti tipa v showu, hitro noge narazen prvemu enako obupanemu in f**otožnemu, ki pride mimo in 'naštimat' nosečnost.

Sorodne novice