Magazin > VIP
10455 ogledov

Ljubezen po domače: Situacija med Milanom in Ireno dosegla vrelišče. Je šel predaleč?

milan teržan Pop TV
Iz te moke verjetno ne bo kruha …

Milan Teržan, ki v šovu Ljubezen po domače išče življenjsko sopotnico, je svojo izbranko Ireno odpeljal na romantičen izlet na Bled. Ker je Irena ves čas govorila, da si želi pozornega in romantičnega moškega, se je Milan tokrat zelo potrudil. V hotelski sobi je upokojenko čakal prelep šopek vrtnic in darilo – komplet spodnjega perila.

A Irena ni bila zadovoljna … "Tangic absolutno ne bom nosila. Lahko jih nosi sam, če hoče. Nedrček mi je pa premajhen, se pravi, da bo moral kupiti še enkrat,“ je povedala.

Milan je sprva še imel občutek, da je zadel Irenin okus, saj je izjavil, da upa, da bosta zvečer darilo preizkusila na postelji. Hitro pa je spoznal, da je naredil napako.

"Ni ji bila všeč niti barva niti velikost. Tako da sem, ko je to nataknila name, imel občutek, da sem to bolj kupil zase kot zanjo. Ni spoštovala darila.“

milan teržan | Avtor: Pop TV Pop TV

Irena je sicer priznala, da se je Milan poboljšal, še vedno pa ni dosegel njenih standardov: "Moški se trudi, dokler se ženska ne sleče. Milan se na vse kriplje trudi, da me osvoji, da me odpelje v posteljo.“

Med večerjo mu je Irena to tudi povedala: "Potrudil si se le z rožami in darilom, čeprav mi darilo ni bilo preveč všeč, ker govori o seksu. V svojem življenju si želim imeti plesalca in ljubečega človeka, ki mi bo znal pokazati notranjost. Ampak ti se nisi trudil.“

milan teržan | Avtor: Pop TV Pop TV

"Samo s plesom ne bova nikamor prišla. Če hočeš nekaj ustvariti, moraš tudi delati, ne samo plesati. Morda si malo razvajena,“ je bil užaljen Milan, ki je nato še dodal, da je Irena malenkostna in da si želi ogromno pozornosti.

"Trudil si se samo zato, da me dobiš, in ne zato, ker bi bilo to v tebi in si tega želiš. Ko bi me dobil, ničesar drugega ne bi več naredil. Dovolj sem delala, zdaj ne bom več garala,“ je bila ostra Irena, ki je še dodala, da z Milanom nimata prav nič skupnega.

"Sprašujem se, zakaj je toliko časa sama. Jaz sem tudi sam, a imel sem ženske, ona je pa čisto sama. To pove, da je nekaj narobe,“ je prepričan Milan.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • leonardo 12:26 16.junij 2019.

    Ha,ha,ha,ha. Zakaj je sama? A jo nisi dobro ogledal?