Magazin > VIP
40506 ogledov

Tekmovalka Ljubezni po domače potrdila žalostno novico

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner POP TV
Vesela novica žal ni trajala dolgo.

22-letna Teja Košir, ki se je v tretji sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Jake Hafnerja, je srečno zaljubljena, kot smo že pisali. Gledalci se je verjetno najbolj spomnijo po hudomušnem pogovoru z Jako, ko ga je na prvem zmenku vprašala, kaj mu je pri seksu pomembno, podeželski junak pa je odgovoril, da mu je všeč, če ga dekle preseneti in mu da v r**. 

Teja svoje sreče v šovu sicer ni našla, jo je pa zelo kmalu v resničnem življenju, saj bo kmalu stopila tudi pred oltar. "Z zaročencem sva se spoznala pri športnih dejavnostih, saj sva oba ljubitelja športa. Živiva skupaj, najraje imava svoj mir pred celim svetom, da uživava skupne trenutke in izkoristiva čas, ki ga še imava v dvoje," je povedala pred kratkim in namignila na veselo novico, ki pa žal ni trajala dolgo, saj je Teja doživela spontani splav.

"To drži, kaj več pa ne bi komentirala, saj sva se s partnerjem odločila, da želiva zasebnost ohraniti zase. Tračev ne berem, niti ne dajem izjav. Pustimo vse, tako kot je, saj sva še mlada," je priznala Teja, ki kljub nesrečnemu dogodku v prihodnost zre z optimizmom.

Teja Košir | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 2
  • Avatar Oksintarra
    Oksintarra 01:06 13.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Sorodne novice