Magazin > VIP
16797 ogledov

Ljubezen po domače: Anica dobila košarico, a ni obupala. Tako se je na njeno potezo odzval Miha.

miha, ljubezen po domače POP TV
Miha Božič je odslovil vse svoje kandidatke, a ena se ni vdala.

Anica Prebejšek, ki se je v tej sezoni šova Ljubezen po domače borila za srce Mihe Božiča, a se Miha na koncu žal ni odločil za nobeno izmed svojih kandidatk, je priznala, da je stike z njim želela ohraniti tudi po koncu šova.

"Takšen razplet sem pričakovala, tak občutek sem imela že od samega začetka. Ne da mu nobena ne bi bila tako všeč, verjetno je bila kakšna simpatija, a tega ni želel pokazati pred kamero. Morda se je odločil za katero, ko so kamere ugasnile. Ne vem, z Miho nimam stikov. Sem si želela, vsaj tako prijateljsko, a ne bom vsiljiva. Dvakrat, trikrat sem mu pisala, a zamer do njega ne gojim. Gremo naprej, nimaš kaj. Če se bova kdaj srečala, bi gotovo želela z njim na kakšno pijačo," je razkrila Anica, ki izkušnje s šovom ne bi ponovila: "Vsega sem imela dovolj. Psihično je bilo zelo naporno, kar naprej smo ponavljali scene. Bila je lepa izkušnja, a je še enkrat ne bi ponovila."

Kaj pa ljubezen v resničnem življenju, se je Anici v tem času morda že nasmehnila sreča v ljubezni? "O tem ne bi govorila," je zadržano odgovorila. 

Se Miha res ni odzval na Aničino povabilo?

"Pisala mi je enkrat, odgovoril sem ji, a se z njo nisem želel dobiti, saj ji nisem želel dajati lažnega upanja," je priznal. Iz enakega razloga pa je Miha dekleta odslovil že v šovu: "Nobena me ni pritegnila in na izlet nisem želel, saj nobeni nisem želel dajati lažnega upanja." Zanimivo, da nobena izmed deklet ni pritegnila njegove pozornosti, čeprav si jih je konec koncev izbral sam. Ali pač? "Veste, da je to šov, to ni vse tako, kot je videti," je še pripomnil.

Sicer pa je postavni kmet svojo srečo kaj kmalu našel izven šova. "Našel sem srečo v ljubezni, a tega ne bom izpostavljal. Spoznala sva se na Facebooku, skupaj pa sva nekaj mesecev," je vse, kar nam je razkril. 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice