Magazin > VIP
6740 ogledov

Ljubezen po domače: Golobčka iz šova prodajata vsak svojo zgodbo ...

darja tomažin POP TV
Marko pravi, da je bila Darja solzna, ko je izvedela, da ima drugo. Darja trdi, da je to „larifari“.
V zadnji oddaji šova Ljubezen po domače je Marko Posavec Darji Tomažin med romantičnim oddihom v Avstriji  priznal, da se je zaljubil v drugo. Medtem ko je bil na televiziji ta prizor prikazan tako, kot da je Darja vedela, da je nekaj narobe in je novico sprejela brez večjega obžalovanja, pa je Marko povedal, da je bila resnica drugačna in da je bilo Darji težko.

To pravi Darja ...
darja tomažin Ljubezen po domače Magazin Ljubezen po domače: Marko razkril, kako se je Darja v resnici odzvala na vest, da ima drugo
Kako bi opisali svojo izkušnjo s šovom?
Ko sem gledala oddaje, mi je bilo najbolj všeč to, da so ven potegnili dobre stvari. Ponosna sem na svoj pogum, da sem šla v ta šov. Odzivi so pozitivni. Dobivam več pohval, kot sem pričakovala. Očitno sem se dobro držala, igrala, odgovarjala in imele te moške pod nadzorom. Nisem se jim pustila. Naredila sem si reklamo. K meni pridejo ljudje na obisk in mi čestitat, da sama zmorem vse postoriti.

Na domačijo ste povabili štiri fante. Vam je žal, da ste na koncu izbrali Marka, ki se je po koncu snemanja in pred romantičnim potovanjem zaljubil v drugo?
Ne, ne. Nikakor. V Avstriji mi je bilo z Markom lepo. Z BrankoM mi ne bi bilo tako lepo. To njegovo tarnanje … Njega si ne bi želela.

Bi Marko bil moški, ki bi si ga želeli na svoji kmetiji?
Ne. Nekaj skupnih interesov in ciljev moraš imeti. On popolnoma drugače razmišlja od mene. Poleg tega ti mora bit vsaj nekaj všeč na drugem … Tudi iz najinih pogovorov se je videlo, da nisva na enaki valovni dolžini.

Marko pravi, da novice, da je oddan, niste tako dobro sprejeli, kot je bilo videti na televiziji. Da ste bili solzni …
Larifari. To je laž. To se nekaj ven meče. Vedela sem, da ima drugo. To sem povedala tudi članici produkcije. Ona je svetovala, naj mu to omenim. Saj nisem od včeraj … Med nama ni bilo nobene romantike, zato sem vedela, da nekaj ni v redu. Najbolj trapasto se mi pa zdi, da sedaj razlaga, da mi svoje partnerke na praznovanju abrahama ni predstavil. Morda se je bal, da bi ji povedala kakšne stvari, ki jih kamera ni posnela. Zakaj bi bila ljubosumna? Do danes nisem vedela, da je bila tam. Od Avstrije do praznovanja se nisva slišala ... Če bi bil pravi moški, bi naju predstavil. Če bi bila jaz Nataša, bi sama pristopila in se predstavila.

Je pri vas na ljubezenskem področju kaj novega?
Po nedeljski oddaji sem dobila ogromno sporočil. Snubcev je dovolj. Pravim, da bi moral moški, ki bi bil zares zainteresiran, priti do mene in se pokazati. Kaj naj s temi sporočili … Naj zberejo pogum. Eno je televizija, resničnost je drugačna.

Kaj bi iz svoje domačije radi ustvarili?
Od svoje kmetije bi rada živela. Rada bi sestavila pravi koncept, s katerim bi poleti zaslužila dovolj še za zimske mesece. Sedaj poleti vodim tabor za otroke, pozimi pa delam v gostinstvu. Ta priložnostna dela je sedaj vedno težje najti, saj leta tečejo. Odšla bi lahko v Švico na kakšno smučišče, če bi imela nekoga, ki bi v tem času skrbel za živali.

Bi se še kdaj prijavili v ta šov?
Bi, a ne v slovenskega, temveč v nemškega ali avstrijskega. Sem se že pozanima in poslala sporočilo. V nemški različici predstavljajo tudi kmete, ki živijo zunaj Nemčije. To bi me zanimalo. Da bi šla malo na dopust na tujo kmetijo in se še kaj novega naučila o kmetovanju. Samo zato ...

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Majazmaja 12:12 19.junij 2019.

    Ženska je samostojna, delovna, neodvisna, ne smili se sama sebi, ni avšasta, ne prenese lenobe, plehkosti in bebavosti. Za take ženske moški samo pravijo, da jih obožujejo in stresajo pripombe v stilu 'blagor tistemu, ki te dobi.' Zakaj je pa ...prikaži več oni ne bi imeli? Ker se jih pa bojijo, ker so močnejše in ker se zavedajo, da niso sposobni (!) korakati vzporedno z njimi. Moški imajo radi udobje in počasno življenje, tega pa pri taki ženski tile (pod)povprečneži ne bi bili deležni.