Magazin > Film & Glasba & TV
9497 ogledov

Ljubezen po domače: Patricija nad Tomažem globoko razočarana

tomaž bizjak Pop TV
Pravi, da bi podeželski junak lahko stvari izpeljal drugače.

V zadnjem delu resničnostnega šova Ljubezen po domače je Tomaž Bizjak na romantični izlet odpeljal Patricijo, a sta ob koncu oddiha sklenila, da bosta ostala le prijatelja. Patricija nam je zaupala, da je to ni prizadelo. "Že na začetku, ko sva se na njegovi kmetiji malo bolje spoznala, sem ugotovila, da nisva za skupaj, vendar sem si rekla, da bom to izpeljala do konca, nato pa sva se dogovorila, da bova povedala, da sva samo prijatelja. To me ni prizadelo, ker se nisem zaljubila,"  je povedala in razkrila, zakaj se ni ogrela za Tomaža: "Imela sem ga za malo drugačnega, njegovo razmišljanje mi ne odgovarja, zdi se mi, da je še malo otročji. Ne zna se pogovarjati, kar naprej nam je prigovarjal, naj kaj povemo, ko sva bila sama, pa je bil njegov odgovor le ta, da se bomo malo več pogovarjali, ko končamo z oddajo. Vidi se, da je šel notri zaradi samopromocije. Zame je bila to lepša izkušnja, a tako kot se je on prikazal, me je razočaral. Mislila sem, da je bolj zrel in da res išče eno punco, a sem videla, da mu to ni v interesu. Bolj se je prijavil zaradi samopromocije, kar je tudi povedal. Meni je bil on v predstavitvi všeč. Malo sem šla v šov zaradi radovednosti, malo pa tudi zaradi njega."

tomaž bizjak | Avtor: Pop TV Pop TV

Patricija pravi, da Tomaž svojih tekmovalk ni prikazal v najlepši luči in da imajo nekatera dekleta zaradi njegovega pristopa in šova še vedno travme: "Anja je imela prvi zmenek v življenju in še prvega na televiziji. Punca je neizkušena in zdi se mi, da je bila to dobra iztočnica za naprej. Mislim pa, da bi Tomaž to lahko malo olepšal. Tudi dopisovanje z Evo mu je na začetku godilo, potem, ko so mu že pisale tudi druge, pa mu je šlo na živce. Mislim, da nismo samo punce krive, ampak, da bi lahko to Tomaž precej drugače izpeljal. Nekatere punce imajo zaradi tega travme, predvsem Eva in Anja sta zaradi tega še vedno potrti, ker jih je tako prikazal." 

Patricija sicer sreče v ljubezni tudi po šovu še ni našla. "Ne, nisem našla ljubezni, mi je pa pisalo nekaj fantov, a se ni nič izcimilo. Bom počakala, da gre to čez," še dodaja. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 4
  • Majazmaja 17:36 27.junij 2019.

    Pri tipu imajo dobro stoječo turistično kmetijo in gostilno, za katero so hoteli razširiti glas izven domačega okolja. Izkoristil je priložnost, da doseže množice. Ženske pa kar nekaj bluzijo in upajo. Gledala sem uvodno predstavitev žensk in takoj vedela, da ...prikaži veča ne bo nič. Starejše od njega, že na videz obupane, vizuelno zanemarjene (razen te, ki stoji zraven Patricije), ne vidijo nobenega dela ... Tip bi moral biti globoko razočaran nad ponudbo, ne pa one.

  • 1slovenka 16:09 27.junij 2019.

    tale ni čisto diht

Sorodne novice