Magazin > VIP
37375 ogledov

Milan iz Ljubezni po domače kritičen: “Televizija me je porinila v dr**”

milan teržan
Milan pravi, da je že na začetku vedel, da se z Ireno ne bo dobro izšlo …

Milan Teržan iz šova Ljubezen po domače je imel na izbiro kar lep šopek ljubezni željnih žensk, pri njem ostala pa žal ni nobena. Na romantično potovanje je na koncu odpeljal Primorko Ireno, ki pa z njim ni bila najbolj zadovoljna, tudi zato ne, ker ima občutek, da ima Milan v mislih le eno stvar - spolnost.

V to je prepričana predvsem zaradi darila, ki ga je dobila iz Milanovih rok. Poleg rož ji je namreč izročil še paket s spodnjim perilom. Milan se brani, da to ni bila njegova ideja: “Televizija je kupila rože in darilo in s tem mene v dr** porinila. Če bi jaz izbiral, bi izbral drugačno darilo, kaj bolj konkretnega. Seveda ji ne bi kupil spodnjega perila, saj je ne poznam dobro. Ljudje pa mislijo, da sem popolnoma za časom, da sem ji to kupil,” je za naš medij povedal in dodal, je sicer takoj vedel, da Irena ni prava zanj. “Že na začetku sem prepoznal, da iz te moke ne bo kruha, a eno sem moral izbrati. Saj po eni strani mi je bila malo všeč, a sem hitro spoznal, da nima smisla. Končni udarec mi je zadala na koncu, ko je rekla, da se ne bo preselila k meni, jaz pa pri njej ne smem biti več kot dva dni. Ne vem, zakaj ne …”

milan teržan | Avtor: Pop TV Pop TV


Milan tudi pravi, da Irena zanj ni pokazala zanimanja, a tega ne objokuje, saj tudi pri njem ni preskočila iskrica. “Ne vem, kaj bi moral še narediti, da bi izboljšal stanje. Če bi bila dalj časa skupaj, bi se mi morda usedla v srce. Za stvari, ki sem ji jih ponudil, ni pokazala hvaležnosti. Ne vem, ali se splača truditi.”

Bi se vrnil v Rasemin objem?

Za njegovo srce se je potegovala tudi Rasema, ki je bila zelo razočarana, da ni izbral nje. Tistega dne so na Milanovi kmetiji padale težke besede. 

rasema begulić, ljubezen po domače zlomila se je Magazin Ljubezen po domače: Voditeljica Tanja Postružnik ob tem ni mogla skriti čustev

Milan je takrat povedal, da mu je pri ženski najpomembnejši videz. Si je sedaj premislil in mu je žal, da je dal Rasemi košarico? “Če nekdo ni tvoj tip, če ne čutiš nič, nima smisla.” Glede na to, da sta se pred kamerami poljubljala, ni bilo videti, da mu Ljubljančanka ne bi bila všeč …  “Na silo je bilo. Ni bilo prave ljubezni. Hitro se zaljubim. Če takoj ne preskoči iskrica, pol ne bo nikoli.”

rasema begulić, ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Milan pravi, da videz ni edino, kar ga je pri Rasemi zmotilo. “Videl sem njeno drugo plat. Pretvarjala se je, da je mila, a vem, da bi moral čez nekaj časa plesati tako, kot bi ona hotela. S takšnimi ženskami imam izkušnje,” še pravi razočarani kandidat ljubezenskega šova. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice