Magazin > VIP
4866 ogledov

Ljubezen po domače: Kandidat s solzami v očeh izbral drugo

jože rožen Voyo
Za Jožeta se ni izšlo po načrtih.

Jože Rožen iz šova Ljubezen po domače ni imel sreče. Na njegovo posestvo so prišle štiri dame, a vse so tudi odšle. Na romantično potovanje je Jože odšel z Meri, ki pa ni bila njegova prva izbira.

Za njegovo srce se je potegovala tudi Darinka, znana iz šova Kmetija in tudi iz ene od prejšnjih sezon Ljubezni po domače. Ona je bila tista, ki si jo je Jože želel, a ga je zavrnila. Jože je njeno odločitev sprejel s solzami v očeh, nam je povedal. “Težko mi je bilo. Ona je govorila tako, kot govorimo v kraju, v katerem živim. Bolj se mi je zdela simpatična kot druge,” nam je še zaupal.

Jože je najprej domov poslal Jadranko, nato pa Jožico. Slednja je bila zanj najbolj zagreta, kar so mu povedale tudi ostale kandidatke. Jože se kljub temu ni odločil zanjo. Mu je sedaj žal? “Ona je bila zame premila. ‘Jože, kaj ti pomagam? Jože, ali boš to ali to …” Tega nisem vajen. Darinka se je pa čisto normalno pogovarjala. Tudi hčerka me je vprašala, zakaj nisem izbral Jožice. Ona je bila namreč tako zagnana in ji je ponudila pomoč.”

Z dekleti je bil Jože, ki ga je v šov prijavila znanka, sicer zelo zadovoljen. “Vse štiri so bile v redu. Nimam nobenih pripomb. Prvi dan nam je bilo malo nerodno, že drugi dan pa smo se zabavali.”

Za zdaj je Jože še samski. Pravi, da ga lahko ljubezni željne kandidatke pridejo pogledat.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.