Magazin > VIP
3673 ogledov

Ljubezen po domače: Veliko drame, malo ljubezni

ljubezen po domače POP TV
Tako so se končale ljubezenske zgodbe letošnje sezone šova Ljubezen po domače.

Kazalo je, da bosta letos kar dva podeželska fanta s pomočjo POP TV našla življenjsko sopotnico, a voditeljica Tanja Potružnik Koren se je prehitro veselila.

Edini, ki je imel srečo, je bil Jaka Hafner. Njegovega srca pa ni osvojila mladenka, ki se je v šovu potegovala za njegovo naklonjenost, ampak mlada dama, ki se je v Ljubezen po domače prijavila za njegovega brata Gašperja.

Jaka je bil sicer vso sezono zelo zagret za Saško, s katero je odšel na romantičen izlet, po snemanju pa je strast ugasnila. V javnosti so padale težke besede, kar priča o tem, da se nista razšla v lepih odnosih. Ana in Jaka bosta že zelo kmalu postala starša.

Zakaj Saška pravi, da je bil Jaka v prejšnjem življenju enocelično bitje, lahko preberete TUKAJ.

Gašper Hafner je na koncu izbral mlado Patricijo. V zadnji oddaji šova je izjavil, da želi, da se preseli na njegovo družinsko posestvo, celo službo ji je menda že iskal, a Patricija za ta korak še ni bila pripravljena. Kot se je sedaj razvedelo, tudi ta zveza ni obstala. Par se je razšel! Zakaj, lahko preberete TUKAJ.

Na kmetiji Milana Tržana je bilo pestro. K sebi je povabil štiri kandidatke, dve sta sami spakirali kovčke, tako da je ljubezni željni Milan na koncu izbiral med dvema - Rasemo in Ireno. Odločil se je za slednjo. Rasema je njegovo zavrnitev slabo sprejela. Padle so težke besede. Več o tem TUKAJ. Na koncu se je izkazalo, da tudi Irena ni bila prava zanj. Na romantičnem izletu je prišlo do nejevolje, ker Ireni Milanovo darilo ni bilo všeč. To pa ni bilo edino, kar jo je motilo. V zadnji oddaji je bil Milan še optimističen, češ da med njima ogenj še “tli”, a Irena je to iskrico hitro pogasila. “Vem, česa si želim, in Milan to ni,” je povedala.

milan teržan Magazin Milan iz Ljubezni po domače kritičen: “Televizija me je porinila v dr**”

Tudi Darja Tomažin ni imela sreče. Njen izbranec Marko je namreč po snemanju spoznal drugo žensko in ji to med romantičnim oddihom tudi povedal. Kot nam je razkril v intervjuju, je Darja njegovo košarico menda slabo sprejela. Tako je njegove trditve pokomentirala Darja, ki pa je še vedno v lepih, a le prijateljskih odnosih z nekaj let mlajšim Nejcem, ki se je v šovu prav tako potegoval za njeno srce.

Miha Božič je s sabo na “zadnjo večerjo” z ostalimi kandidati pripeljal Barbaro, s katero se je najbolje razumel. Mladi kmet je sicer k sebi povabil štiri punce, na koncu pa se ni odločil za nobeno. Njegovo srce je sicer že oddano. Osvojila ga je gledalka.

Jože Rožen si je želel Darinke, a mu je pred zadnjo odločitvijo razložila, da se ne vidi ob njem. Četudi je bila zanj najbolj zagreta Jožica, je na romantičen izlet odšel z Meri, ki pa mu je na koncu dala košarico.

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner Magazin Ljubezen po domače: Kandidat s solzami v očeh izbral drugo

Najbolj razvpit kandidat letošnje sezone pa je zagotovo Tomaž Bizjak. K sebi je povabil štiri punce, med njimi je bila tudi Eva, ki jo je spoznal še pred snemanjem. Pogovarjala sta se po Facebooku, mladenič celo trdi, da mu je pošiljala gole fotografije. Med njima je bilo ves čas napeto, saj Tomažu ni bilo všeč, da je Eva v resnici drugačna, kot se mu je predstavila v virtualnem svetu. Do nje je bil precej grob, tako kot tudi do mlade Anje, ki svojega prvega zmenka v življenju ne bo nikoli pozabila. Tomaž je namreč pred njo izustil, da ne bo nikoli nikogar spoznala, če se ne bo znala pogovarjati. Na romantičen izlet je Tomaž odšel s Patricijo, a med njima se ni razvila ljubezen. Patricija nam je v intervjuju razkrila, kaj mu najbolj zameri, izrekla pa je tudi nekaj krepkih na račun Poptevejeve produkcije. 

ljubezen po domače, saša omeragić, jaha hafner Magazin Ljubezen po domače: Kandidatka trdi, da se jim je televizijska ekipa posmehovala
 
Komentarjev 3
  • Kaitlyn_Robey 15:52 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo m0jee življenje. To come .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • milica34 13:37 01.julij 2019.

    To je drama omejenih na duhu.

  • marsal 12:17 01.julij 2019.

    tudi edina zveza ,ki je nastala iz tega šova ni nastala iz ljubezni, pač pa iz prvinskega nagona , potrebi po seksu !