Magazin > VIP
9713 ogledov

Ljubezen po domače: Jaka in Ana potrdila veselo novico in razkrila otrokov spol

Jaka hafner
1/4
Prvi smo pisali, da Jaka Hafner otroka pričakuje z Ano Podobnik, ki se je v šovu Ljubezen po domače potegovala za srce njegovega brata Gašperja.

Na začetku aprila je odjeknila vest, da je letošnja sezona šova Ljubezen pod domače obrodila sadove. Eden od podeželskih fantov, Jaka Hafner, je namreč našel pravo ljubezen, a to še ni vse – kmalu bo postal očka.

A življenjske sopotnice ni našel med dekleti, ki so se potegovala za njegovo srce, ampak v svetlolaski, ki se je v šov prijavila za njegovega brata Gašperja. Gre za Ano Podobnik, ki pravi, da se je Jaka spremenil, odkar je izvedel, da bo očka. Povsod jo spremlja, spodbuja in podpira, pravi Ana, ki je še dodala, da so jo v družino Hafner zelo lepo sprejeli, zato verjame, da bodo prava družina, Razkrila je tudi, da pričakujeta deklico.

Jaka pa je v zadnji oddaji povedal: "Malo me živci dajejo, saj je treba še do konca urediti stanovanje, kakšen evro tudi privarčevati, da si bova lahko tudi kaj privoščila. Bolj, kot gre proti koncu, bolj nestrpno pričakujem rojstvo naše „ta male“.“

In kako je novico, da bo njegov mlajši brat prej očka kot on, sprejel Gašper? "Ko je izvedel, je bil vesel, kot da bi bil njegov ...“ je razkril Jaka.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • tone80 10:42 30.junij 2019.

    Ta oddaja skočnina po domače je malo čudno...Ej Jaka ta koza je že šhov prišla noseča, pankrta pa bo tebi na kmetijo spakirala....Kako vas ni sram gonitisi….Da bi bar vsi dobili od teh gnus sifilis bolezen....