Magazin > VIP
16708 ogledov

Kandidatka si je fanta eno leto delila z drugo, a se ji še sanjalo ni

rasema begulić, ljubezen po domače POP TV
Tega, kar se je zgodilo Rasemi, ne privoščimo nikomur.

Rasema Begulić, ki smo jo spoznali v letošnji sezoni šova Ljubezen po domače, nima sreče v ljubezni. Pred kratkim nam je priznala, da je že osem let v zvezi s kar 25 let mlajšim moškim, v šov pa se je prijavila, ker jo je lansko leto prevaral in zapustil. Z novim letom sta ponovno našla skupno srečo, ki pa ni trajala dolgo, saj je Rasema pred kratkim doživela velik šok. 

"25. maja sem imela rojstni dan, bil je pri meni in bilo je vse v redu, 17. junija pa mi piše neka ženska in me sprašuje, če ga poznam. Povedala sem ji, da ga poznam in da sva v zvezi že osem let, nato pa mi je razkrila, da je tudi ona v zvezi z njim že skoraj eno leto. Meni se je ustavilo srce, bila sem povsem šokirana. Žela sem, da se dobiva in da ga razkrijeva. Prišla je k meni domov in povedala, da me je spremljala v Ljubezni po domače in navijala zame, ko pa je na mojem Facebooku opazila, da sem 25. maja objavila fotografijo skupaj z njim in otroci, je bila povsem v šoku. Ni mogla verjeti. Nato sva mu poslali skupno fotografijo. Ko sem ga poklicala, se meni ni javil, njej pa se je in ji govoril, ljubezen moja, srček moj, tako kot je govoril meni. Vzela sem telefon in ga preklela, kolikor se je dalo, same grde besede, on pa je rekel, da sem mu uničila življenje," je zgodbo, ki spominja na telenovele, razkrila Rasema. 

To je za Rasemo že tretje ljubezensko razočaranje. "Gospa je predlagala, da bi bili v kontaktu in si sporočali, kaj se dogaja, a sem to odklonila, saj nisem noben poštar. Zagotovo ga ne bom več vzela nazaj, to sem ji rekla samo zato, da bi bila malo ljubosumna. Rekla sem ji, da kadar pride, je dobrodošel, a da se z njo ne morem boriti, ker jih ima ona 43., šest let je starejša od njega, jaz pa sem 25 let starejša. Ona se je odločila, da bo ostal z njim, ker je zelo v redu. In res je, hoče pomagati, ni skopuh, ne pije, ne kadi, če ne bi bilo vsega tega, ne bi bila z njim. Ko je šla, sem jo blokirala, on pa je blokiral mene na vseh omrežjih in se je odločil za njo. Nimaš kaj, jaz imam očitno pri bogu nesrečo v ljubezni in na meni preizkuša vse. Ločila sem se, ker je mož šel z najboljšo prijateljico, drugi partner mi je umrl, sedaj pa to," pravi Rasema, ki niti v sanjah ni slutila, da njen partner živi dvojno življenje. 

"Nič nisem slutila, vse je bilo v redu. Ker dela v Nemčiji, je prihajal vsak mesec po pet dni, enako je povedala tudi ta gospa. Vse je bilo normalno, bila sva tudi intimna. Žal mi je in trpim, a sem močna ženska in bom vse zdržala. To je še najmanj, moški varajo, skoraj vsi. Jaz na to nisem niti pomislila, zato pa mi je tako hudo. Sedaj rabim malo časa, da to prebolim, mora miniti vsaj eno leto," še dodaja. 

rasema begulić | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 4
Sorodne novice