Magazin > VIP
18284 ogledov

Ljubezen po domače: Kakšen zaplet! Le kako bo Pop TV to rešil!?

ljubezen po domače, Franc Jarc POP TV
POP TV je predstavil kandidate nove sezone. Eden od njih pa jim povzroča sive lase ...

Še pred začetkom snemanja nove sezone šova Ljubezen po domače se je situacija z enim od kandidatov močno zapletla. Kot smo izvedeli, se je znašel v zagati,  za katero še ne ve, kako jo bo rešil. Kandidat naj bi se namreč po tem, ko se je prijavil v šov, zaljubil in bi od pogodbe s POP TV-jem najraje odstopil.

"Celoten postopek predstavitve kmetov, čakanje na ljubezenska pisma in snemanje oddaje z izbranimi kandidati je dolgotrajen postopek. Razumljivo je, da se kmetom, ki čakajo na ljubezenska pisma, vmes  zgodi - življenje. Mi teh informacij nimamo, prepričani smo, da bodo vsi kandidati in obe kandidatki ostali v oddaji in počakali, da vidijo, koliko ljubezenske pošte bodo prejeli. Mogoče ravno med njiimi najdejo ljubezen svojega življenja," pa so na naše vprašanje, kaj bodo naredili.

Podobna težava se je sicer pripetila tudi v letošnji sezoni, ko se je Andrej Jeraj po predstavitveni oddaji zaljubil v žensko, ki jo je spoznal med kolesarjenjem. Namesto njega je priložnost dobil Jože Rožen.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 4
  • Avatar Snezalita
    Snezalita 01:20 11.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

  • fiston 17:28 10.julij 2019.

    Ne vem, zakaj bi bil to kak problem sploh. Morajo imeti plan B in ga sigurno tudi imajo. Dobro se je zaljubil, to je še najmanjši problem, lahko bi tudi zbolel, kar bi bil dosti večji problem, vsaj za njega, ...prikaži več lahko bi v tem času celu umrl. Tako da ne vem, zakaj ne bi bilo rešljivo, no kako se bodo pa med sabo zmenili glede pogodbe, v bistvu zna samo to biti problem.

  • irena318 11:20 10.julij 2019.

    Vsi Tv programi pa nas samo fopajo z enakimi filmi in kvizi, ter šovi!!?!! Kaj pametnega nimaš kaj gledat, še dobro, da imam naravo in domačo obrt. 😊 😊 😊

Sorodne novice