Magazin > VIP
10471 ogledov

Ljubezen po domače: Tamara in Renato prestavila poroko, to je razlog!

Renato Lužar Instagram
Jasno je, da poroke letos ne bo …

Golobčka, ki sta se spoznala v prejšnji sezoni šova Ljubezen po domače, Renato Lužar in Tamara Korošec, naj bi se letos poleti poročila, a so te načrti splavali po vodi. Golobčka sta prednost namreč dala drugemu projektu, a brez skrbi, med njima je še vedno vse v najlepšem redu, trenutno uživata na morskem dopustu, nato pa se bosta spet posvetila delu na kmetiji.

"Prednost sva dala stanovanju, ki si ga bova uredila v pritličju družinske hiše Renatovih staršev. Tam je prej živela Renatova babica, ki pa je februarja žal umrla. Trenutno nama je pač bolj pomembno, da si urediva stanovanje in čeprav sva imela več možnosti, sva se odločila, da ostaneva pri Renatovi družini, kjer je tudi kmetija in je tako najbolj praktično. Ker finančno ne bi zmogla še poroke, sva jo prestavila. Če vprašate Renata, vedno pravi, da se bova poročila drugo leto. Ampak sedaj pa res drugo leto. Ga moram zapečatiti, da si ne premisli," se pošali Tamara in razkrije, da bosta z urejanjem stanovanja začela pozimi, ko ne bo toliko dela s kmetijo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔥😎

A post shared by T A M A R A😎 tatina kraljica👑 (@tamarakorosec) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice