Magazin > VIP
19471 ogledov

Ljubezen po domače: Je Patricijo pustil, da bi se k njemu vrnila bivša?

patricija lovenjak, gašper hafner POP TV
Se mu je poštevanka izšla?

Gašper Hafner in Patricija Lovenjak, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, nista več par od marca. Gašper se je namreč že pred šovom zagledal v drugo dekle, a kljub temu ni odstopil od pogodbe, ki jo je sklenil s POP TV. Žal mu je le, da resnice Patriciji ni povedal že prej. "Žal mi je, da ji tega nisem povedal takrat, ko bi mogel in bi se zadeva zaključila. Vsak se včasih zafrkne, samo jaz samega sebe večkrat,"  je povedal in dodal, da z njo ni zaključil zato, da bi se vrnil v objem bivše. 

"Nisem pričakoval, da bo prišla nazaj. Pri njej mi je bilo vrhunsko, a sem prevelik luftar. Čim sem začnem razmišljati o tem, kako resno je, sem se ustrašil. Rabiš partnerja, ki te dopolnjuje, jaz pa sem bil preveč telička in sem se tega ustrašil. Normalno, da mi je žal, a sedaj ne morem nič več narediti. To, kar sem skuhal, bom pojedel. Upam, da bo drugo leto boljše, upam, da se omehča," pravi Gašper.

Je imela torej njegova mama prav, ko ga je v šovu opozorila naj se ne igra z ženskimi srci? "V drek me je porinila in s tem je dokazala, da me ne pozna. Res se težko vežem, a za tisto, za katero se odločim, se jaz pretrgam. A z njenim mnenjem se jaz ne bom obremenjeval," še dodaja.  

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice