Magazin > VIP
5442 ogledov

Ljubezen po domače: Tukaj ta tekmovalec išče ženske

Ljubezen po domače Pop TV
V šovu ni imel sreče, zato se je iskanja ljubezni lotil na lastno pest.

Se še spomnite Jožeta Mastnaka, ki se je v prejšnji sezoni šova Ljubezen po domače tako nespretno odločal med dvema iskalkama ljubezni, Simono in Ane Mari? Jože je na romantični izlet povabil Simono, v finalni oddaji pa se je nato odločil za Ano Mari. Odnosi s slednjo so se kmalu ohladili in resničnostna zvezdnika skupne ljubezenske zgodbe nista nadaljevala tudi v resničnem življenju. A Jože nad ljubeznijo ni obupal, sedaj jo išče na spletu ... 

"Res sem prijavljen v eno izmed spletnih aplikacij za zmenke, a drži tudi, da je ne uporabljam prav pogosto. Bi rekel, da nisem preveč dober osvajalec ženskih src. Je pa to bolj moja zasebna stvar, ki je ne bi razkrival. Lahko povem, da sem še samski in da po šovu ni bilo zanimanja zame. Tudi z dekleti iz šova nisem več v stikih," je razkril Jože, ki se trenutno posveča službi, kmetiji in športu: "Vozim tovornjak, skrbim za kmetijo, kot lahko, kolesarim, še gospodinjska opravila in je dan še prekratek." Ima ob vsem tem sploh čas za ljubezen? "Seveda, to si je pa treba vzeti čas. Še vedno si zelo želim partnerke," je še razkril. 

jože mastnak | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice