Magazin > VIP
49388 ogledov

Ljubezen po domače: Tamara imela smolo

renato lužar
Bo mladi par, ki se je spoznal v drugi sezoni šova Ljubezen po domače, kmalu zibal? To pravi Tamara in nam ob tem še zaupala, da si mora poiskati nov izziv.

Znana televizijska golobčka Renato Lužar in Tamara Korošec sta z objavo na Snapchatu sprožila govorice o naraščaju. Zaljubljenca sta se namreč okrasila z virtualnimi otroškimi dudami. Je res kaj na tem? 

"Nič ne namigujeva, to sva objavila iz čistega heca. Jaz sem bolj sodobna in se mi zdi, da si morava najprej urediti stanovanje, saj sva trenutno še v Renatovi sobi, v kateri bi se preveč stiskala z otrokom. Stanovanje bova čez zimo dokončala, na pomlad se nameravava preseliti. Potem pa že verjetno na vrsto pride tudi naraščaj in seveda poleti poroka," je za zurnal24.si zaupala Tamara.

Golobčka si bosta stanovanje uredila v hiši Renatovih staršev, poroko pa sta načrtovala že letošnje poletje, a sta se odločila, da bosta denar najprej vložila v stanovanje, kot nam je Tamara razkrila pred časom. Poleg tega pa temnolaska trenutno tudi išče novo službo, saj je v prejšnji dala odpoved, ker je dobila boljšo priložnost, ki pa se na žalost ni izšla, kot pravi sama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice