Magazin > VIP
40461 ogledov

Ljubezen po domače: Vesna Šošterič odrezana od sveta

Vesna Šošterič POP TV
Naša resničnostna zvezdnica o tem, kako preživlja samoizolacijo na Veterniku.

"Nič me ne skrbi, mi smo čisto za sebe, nihče ne prihaja in tudi mi ne hodimo v dolino, večinoma imamo vso hrano doma. Ni nevarnosti in tudi za posel me ne skrbi, saj že sedaj kličejo, če imamo kaj mesa, vendar smo za čas pandemije prodajo ustavili, ker nikoli ne veš, kdo je okužen," pravi Vesna Šošterič, priljubljena junakinja šova Ljubezen po domače, njena družina se na Veterniku namreč ukvarja z živinorejo.

Pravi, da ji kljub temu, da dneve preživlja le z mamo in očetom, ni prav nič dolgčas. "Nič mi ni dolgčas, imam televizijo in radio Veseljak. Sedaj, ko se je shladilo, lahko počivamo, čeprav je vedno tudi v hiši kaj za pospraviti. Ko je bilo toplo, pa smo imeli na kmetiji kar precej dela," svoje dneve v samoizolaciji opisuje Vesna, ki priznava, da se s svojim snubcem iz šova Ljubezen po domače, Miho Rebrnakom, s katerim sta bila tudi par in po razhodu doživela nekaj burnih trenutkov, ne sliši več. Miha se je takrat izselil s kmetije, nato pa mu je bilo žal in Vesno s šopkom rož iskal po celem Veterniku. Umazano perilo sta prala tudi po medijih.

Vesna pravi, da v teh tednih snubcev seveda ni blizu, da pa si fanta še vedno želi. "Iščem, čeprav je sedaj spet pavza, vsi so v karanteni. Vmes sem imela prijatelje, a ni bilo nič resnega, tudi stari znanci še vedno pridejo pogledati. Priložnosti za spoznavanje ni manjkalo, saj rada obiskujem fešte in rojstnodnevne zabave prijateljev," še dodaja. 

Komentarjev 1
  • Avatar Issamela
    Issamela 01:19 30.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

Sorodne novice