Magazin > VIP
74151 ogledov

Ljubezen po domače: Tamara že v objemu novega resničnostnega zvezdnika!

renato lužar POP TV
Tamara Renata očitno ne objokuje ...

Renato Lužar in Tamara Korošec, ki sta se spoznala v šovu Ljubezen po domače, se zaročila in načrtovala celo skupen posel, sta se pred kratkim razšla. Da je v njuni zvezi nekaj hudo narobe, se je sicer namigovalo že konec januarja, ko se je Tamara za nekaj časa preselila nazaj k Staršem v Poljčane in status na svojem Facebookovem profilu spremenila v "samski". "Mediji sklepajo iz objav na družbenih omrežjih. Tamara je res za nekaj časa šla k svojim domov, a ne zato, ker bi se razšla. Seveda se tudi v najini zvezi kdaj pojavijo težave, niso pa takšne, da bi se zaradi njih razšla," je za Žurnal24 takrat povedal Renato. Njene besede so bile takrat sicer malce drugačne … "Bilo je kar precej zapleteno. Na srečo pa se je zdaj vse rešilo tako, da je spet vse po starem. Razlogov ne bom nikoli javno izpostavljala," je povedala za Slovenske novice.

Nekdanja golobčka razhoda ne komentirata, Tamara je na Instagramu zapisala le "pomembno je, da je bilo nekoč lepo", Renato pa je na Facebooku objavil: "Da nekaj objasnimo. Tudi, če sem bil na TV pa iskal žensko. To še ne pomeni, da sem jaz zdaj dolžen vsem in vsakemu razlagat za vsak svoj korak. Moje življenje je moja stvar. Amen."

A očitno nobenemu izmed njiju ni hudega, Renato je pred kratkim namreč objavil fotografijo pod katero je zapisal: "Nasmeh in pogled povesta vse. Jeb* se meni." Tamara pa ta čas žura z zmagovalcem resničnostnega šova Kmetija, Janom Klobasa. Pustno fotografijo s slavnim dvojčkom v objemu je objavila na Instagramu in pripisal "cenzura". Kaj več o tej navezi ni znano, saj se Tamara na naše klice ne odziva. 

Tamara Korošec | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 4
  • valentina333 13:17 26.februar 2020.

    Se pa ceniš kod zenska🤮🤮

  • mizimazi 11:15 25.februar 2020.

    Ja pizda no...pri vseh kretenskih TV zvezdnikih je najdla glih tega retardiranega radgonskega pofukača...

  • supreme 10:43 25.februar 2020.

    Pa bo fasala klobaso....dobesedno😂😂😂...drgac pa druzba primerna njeni razgledanosti

Sorodne novice